Ultra Street Fighter IV

PC, PlayStation 3, Xbox 360

bunyós, Verekedős
Kiadó: Capcom, Fejlesztő: Capcom
Öt új karakterrel kibővített verzió, pluszban a meglévő hősök is átestek némi finomhangoláson.
Értékelés: Nincs még értékelve

Street Fighter - a bunyó társasjátékként folytatódik

Egy teljesen új, hivatalos Street Fighter-társasjáték érkezik, ami első ránézésre sokkalta ígéretesebbnek tűnik, mint ahogyan képzelnénk; előrefestett, részletes minifigurák, hatalmas táblák és „rombolható” környezet várható.

Újra TV-sorozat készül a Street Fighterből

Zöld utat kapott egy új élőszereplős Street Fighter-sorozat, amit az Assassin’s Fist című 2014-es websorozat alkotói raknak össze. Ha mondhatjuk így, remek kezekbe került a frencsájz, nagyobb költségvetéssel bármi lehet belőle.

Frissítve: Capcom-játékok az új Humble Bundle-ben

A Capcom játékai kapták a főszerepet a legújabb Humble Bundle-ben, több Resident Evil-epizód, Lost Planet, Devil May Cry és Street Fighter is helyet kapott a csomagban. Csapj le rá!

A hétvégén kipróbálható az Ultra Street Fighter 4

A Capcom steames promóciójának köszönhetően most ingyen játszható az Ultra Street Fighter 4. A "kódolatlan hétvége" egészen vasárnap estig tart, s ha beruházunk a bunyós címbe, 66 százalékkal olcsóbban jutunk hozzá.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a hét játékmegjelenéseit a letölthető fejlesztések, a megkésett portok és a különböző kiegészítők uralják, pénteken érkezik meg az idei év talán legjobban várt Nintendo-játéka is.

Traileren a PS4-es Ultra Street Fighter IV

Jövő hét kedden PS4-re is megjelenik az Ultra Street Fighter IV, mely elvileg az utolsó változata lesz a 2009-es játéknak. A PlayStation 4-es változat tartalmazza az eddigi összes javítást és DLC-t.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

Májusban jön a PS4-es Ultra Street Fighter IV

Pontos megjelenési dátumot kapott a a PS4-es Ultra Street Fighter IV, mely remélhetőleg már az utolsó változata a 2009-es játéknak. A PS4-es verzió tartalmazni fogja az összes eddigi DLC-t és javítást.
  • Írta: barackostej
  • 6 komment

Ezt tudja a PS4-es Ultra Street Fighter IV

A Sony felfedte az Ultra Street Fighter IV PlayStation 4-es változatának fícsörlistáját, most már tudjuk, hogy ez a verzió tartalmazza a közelmúltban megjelent Omega módot is - többek közt. Tavasszal újra bunyózunk!

Tavasszal jön PS4-re az Ultra Street Fighter IV

A PlayStation 4-tulajok a korábbi rész minden földi jóval megpakolt kiadásával üthetik el az időt a Street Fighter V megjelenéséig. Igen, az Ultra Street Fighter IV tavasszal ezen a platformon is napvilágot lát.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Ultra Street Fighter IV - ilyen lesz az Omega mód

Még ebben az évben egy nagyobb frissítést kap az Ultra Street Fighter IV, amely új játékmóddal bővíti az eddig sem szűkös kínálatot. Az Omega módban mind a 44 harcos normál és speciális támadását összemixelik.
  • Írta: zoenn
  • 2 komment

Brit toplista: még mindig vezet a The Last of Us

Mivel alig volt játékmegjelenés, említésre méltó cím pedig nem is érkezett a múlt héten, a brit játékeladási toplistán sem történtek túl nagy változások: még mindig vezet a PS4-es The Last of Us.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lassan indul az augusztus a játékmegjelenések szempontjából, jobbára most is indie címekkel, illetve portokkal kell beérnünk. Alternatív programnak a Need for Speed-film DVD-változatát ajánljuk.

Folytatódik a Street Fighter-websorozat

Már készül a Street Fighter: Assassin's Fist második évada, a websorozat készítői a San Diego-i Comic-Conon jelentették be a folytatást. Leghamarabb 2015 végére készülnek el vele.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha a héten rengeteg játékmegjelenésünk lesz, a nyár első hete - egy-két kivételt leszámítva - különösen izgalmas dolgokat már nem tartogat. Lassacskán kezdődik az uborkaszezon.

Itt a Street Fighter: Assassin's Fist websorozat

Az ígéreteknek megfelelően tegnap elrajtolt a rajongói pénzből összehozott Street Fighter: Assassin's Fist sorozat, ráadásul az érdeklődők a teljes évadot egyben ledarálhatják - ez 12 epizódot jelent. Vesd rá magad!

Traileren a Street Fighter: Assassin’s Fist

A rajongói pénzből elkészült élőszereplős Street Fighter-sorozat május 23-án startol el a Machinima YouTube-csatornáján. A tizenkét részből álló széria most új előzetessel jelentkezett. Várjátok már?

Látnivalókon a Street Fighter: Assassin’s Fist

A Mortal Kombathoz hasonlóan a Street Fighterből is élőszereplős websorozat készül, ami ráadásul már a jövő hónapban megtekinthető lesz a Machinima YouTube-csatornáján. Nézzük meg Kent!

Ultra Street Fighter IV - befutott a nyitófilm

A Capcom két új videóval kedveskedett nekünk az Ultra Street Fighter IV-ről. A játék intrója mellett egy "speciális" előzetesnek is örülhetünk. Ez lesz a bunyós cím legteljesebb változata, pluszban a játékmenet is finomodott.

Ultra Street Fighter IV - Decapre elszabadul

Az atlantai Georgia-ban rendezett Final Round 17 eseményen a Capcom végre leleplezte a Super Street Fighter IV: Arcade Editiont váltó Ultra Street Fighter IV utolsó új karakterét, aki nem más mint Decapre!