Wreckfest

PC, PlayStation 4, Xbox One

Arcade, Autóverseny, Roncsderbi
Kiadó: THQ Nordic, Fejlesztő: Bugbear
A Bugbear legújabb játéka.
Értékelés: 8.0

Ismét mozog a Wreckfest PS5-ös verziója

Egy pár képkocka erejéig újból megmutatta magát a Bugbear roncsderbis játékának PlayStation 5-ös kiadása, ami június 1-jén jelenik meg, de a PS Plus-előfizetők már egy hónappal hamarabb hozzáférhetnek majd.

Bemutatkozott a PlayStation Plus májusi kínálata

Május vár, napsugár, erre jár már a nyár – és a PlayStation Plus-előfizetéssel beszerezhető játékok listája is napvilágra került. Ezúttal egy lakatlan sziget, a harcmező és a roncsderbik izgalmait élhetjük át.

Wreckfest - hamarosan PS5-ön is zúzhatunk

A Bugbear autóversenyzős játékában karosszéria nem marad épen. Nyáron ezt a PlayStation 5 nyújtotta lehetőségnek hála még szebb kivitelben élvezhetjük, és még a multis versenyek is nagyobbra duzzadnak.

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Szó szerint nem lassít a Microsoft, ami az Xbox Game Pass februári játékkínálatát illeti, hiszen ezúttal olyan húzócímekkel töltötte meg a szolgáltatását, mint a Wreckfest, vagy a tavaly novemberben debütált DiRT 5.

Felfedték a PlayStation Now decemberi felhozatalát

A Sony leleplezte a PlayStation Now decemberben érkező játékait. A Horizon: Zero Dawnnal az élen kapunk kocsizúzdát, hajótörötteket, szupermacsó szuperkatonákat és az Apokalipszis egyik lovasát is, úgyhogy lesz miből válogatnunk év végén is.

Brit toplista: élen az Astral Chain

Rég volt már olyan hetünk, hogy több vadonatúj belépő is ilyen jó helyezéseket ért volna el. Ráadásul meglehetősen szoros volt a verseny, az első és a negyedik hely közt csupán 1500 eladott példány a különbség.
  • Írta: sirdani
  • 5 komment

Jókora frissítést kapott a Wreckfest

Végre PlayStation 4-en és Xbox One-on is megjelent a Wreckfest, az utóbbi évek talán legjobb roncsderbis játéka, de a jeles alkalom nagy örömet szerezhet a PC-s közönségnek is.

Utolsó zúzós előzetesén a konzolos Wreckfest

A mai naptól mindenki számára elérhető a FlatOut és a Destruction Derby szellemi örökösének is tekinthető Wreckfest konzolos változata, ami a premier alkalmából megkapta utolsó, roncsbalettbe hajló előzetesét.
  • Írta: Shifty
  • 4 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Úgy tűnik, véget ért az uborkaszezon, vége a többhetes böjtölésnek: augusztus utolsó napjaira alaposan felpörögtek a kiadók és fejlesztők, és ipari mennyiségű játékot küldenek a boltokba.
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

Dátumot kapott a konzolos Wreckfest

A nyár végére Xbox One-on és PlayStation 4-en is befut a Wreckfest, a Bugbear zúzós versenyjátéka. A PC-s játékosok sem maradnak hoppon, hiszen hozzájuk is érkezik pár újdonság.

Két stúdiót is felvásárolt a THQ Nordic

Két újabb játékfejlesztő-stúdiót kebelezett be a THQ Nordic. A Wreckfestet jegyző Bugbear Entertainment, illetve a Goat Simulatorért felelős Coffee Stain Studios mostantól az osztrák kiadó szárnyai alatt dolgoznak.

Ismét késik a konzolos Wreckfest

A Bugbear Entertainment és a THQ Nordic egy nemrég kiadott közleményben hivatalosan is megerősítette, hogy az eredetileg november végére időzített konzolos Wreckfest megint csúszik egy méreteset.

Boltokban a Wreckfest, indulhat a roncsderbi

Szűk öt évvel az Early Access-premier után végre megérkezett a Bugbear vadiúj autós zúzdája, a Wreckfest. A srácok szép kényelmes tempóban formázták olyanná a programot, amitől mind a tíz ujjukat megnyalják a rajongók.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Állítólag vannak olyanok, akiknek még az E3 mellett is jut idejük játékra, ezért nekik a kiadók és fejlesztők külön is kedveskedtek néhány játékmegjelenéssel. Lássuk, mivel tudják elütni az időt a következő napokban!

A hónap közepén jön a Wreckfest végleges verziója

Négy év után a Bugbear roncsderbije végre kilép a korai hozzáférésből - ezt maguk a fejlesztők erősítették meg. Júniusban csak a PC-s verziót kapjuk meg, a konzolos változatokra novemberig kell várnunk.

Konzolokra is megjelenik a Wreckfest

Két nagy bejelentést tett a napokban a Bugbear: egyrészt Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik a Wreckfest, másrészt pedig bemutatták új játékukat, a Stuntfestet, mely még indén októberben megjelenik a Steam Early Accessen.
  • Írta: barackostej
  • 7 komment

Wreckfest - jöhetnek a fűnyírós versenyek

A korábban csak Next Car Game címen futó, végül az Early Accesst Wreckfest néven meghódító Bugbear Entertainment-játék következő frissítése kellemes, de egyben váratlan újdonságokat hoz majd magával.

Friss képeken a Wreckfest

A közösségi finanszírozásból fejlesztett legújabb Bugbear roncsderbi, a Wreckfest meglepően régen hallatott magáról, hiszen tavaly október óta semmi érdemi információ nem érkezett a játék kapcsán. Most új képeket kaptunk.

Végleges címet kapott a Next Car Game

Valljuk be, elég hülyén hangzott a Bugbear közelgő játékának munkacíme. Szerencsére a finn fejlesztők immáron egyedi és hangzatos névvel látták el a Flatout szellemi utódját. Emellett a multiról is lehullt a lepel.

Elérhető a Next Car Game korai változata

A Bugbear Entertainment legújabb alkotása elstartolt a Steam Early Access programjában, így már most beruházhatunk a Next Car Game-be, s javában nyomulhatunk a korai verzióval.