Kingdom Come: Deliverance

PC, PlayStation 4, Xbox One

Akció, RPG, Fantasy
Kiadó: Deep Silver, Fejlesztő: Warhorse Studios
A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.
Értékelés: 8.0

E3 2021: Kiadják Switchre a Kingdom Come-ot

A Koch Primetime műsora alatt hivatalosan is megerősítették, hogy hamarosan bárhova magunkkal vihetjük a Kingdom Come: Deliverance kalandjait, hiszen a Nintendo hibrid konzolján is tiszteletét teszi a középkori szerepjáték.

Nem jön Switchre a Kingdom Come: Deliverance

Az internet népe váratlan felfedezést tett a Nintendo japán oldalán: februárra besorolták switches megjelenésre a Kingdom Come: Deliverance-t. Ezt azonban ne várjuk tűkön ülve, mert úgy néz ki, valaki valahol szimplán hibázott.

Íme, a PlayStation Now novemberi kínálata

Erősen zárja az évet a Sony, ami a PlayStation Now játékfelhozatalát illeti, hiszen az ősz utolsó hónapjában ezúttal hat cím is bekerül a streamingszolgáltatásba. Lesz itt őrült lövöldözés, szuperhősös bunyók és még Forma-1-es versenyek is.

Adaptációt kap a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse Studios 2018-as szerepjátéka, a Kingdom Come: Deliverance élőszereplős adaptáció előtt áll. Ugyan azt még nem tudni, film vagy sorozat lesz a végeredmény, de a projekt előkészítését már megkezdték.

Ingyen kipróbálható a Kingdom Come: Deliverance

Ezúttal a Steamen tart egy ingyenes hétvégét a 2018-ban megjelent, nagy sikerű "középkorszimulátor" RPG, a Kingdom Come: Deliverance. Amennyiben megtetszik a hétvége alatt a játék, most jelentős akcióval csaphattok le rá.

Ingyen tölthető a Kingdom Come az Epic Store-ból

Kissé elsiklottunk felette, de a jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg róla, hogy befutottak az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai. Ezúttal egy kifejezetten ütős címet is bezsákolhatunk!

Tölthetjük az Epic Games Store ingyenes társasait

Megérkeztek az Epic Games Store e heti ajándékai, így mától zsebre vághatjuk a Carcassonne és a Ticket to Ride digitális feldolgozásait. A két társas érkezése mellett lehullott a lepel a jövő heti játékokról is - nem lesz okunk a panaszra.

Kingdom Come: Deliverance - jöhetnek a modok

A Warhorse Studios hivatalosan is elérhetővé tette a középkori alkotásának modkészítő segédprogramját. Mi már alig bírjuk kivárni az első Gyűrűk Ura és Trónok harca témájú modok érkezését!
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Ingyen játszható a hétvégén a Kingdom Come

Sőt, ha nagyon rákapnánk az ízére, akkor még arra is lehetőséget kapunk, hogy 50 százalékos akcióval vásároljuk meg az alapjátékot, 25 százalékos leárazással pedig a DLC-kkel felturbózott Royal Editiont.
  • Írta: sirdani
  • 6 komment

Kingdom Come: Deliverance - jön a modtámogatás

A modderközösség természetesen eddig sem henyélt, hiszen rengeteg életminőségi javítást hoztak a Warhorse szerepjátékába. Hamarosan azonban hivatalos toolkitet és a fejlesztők által támogatott felületet kapnak a munkához.

GC 2019: Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft az Inside Xbox gamescomos különkiadásában leplezte le, hogy milyen játékokkal bővül majd az Xbox Game Pass felhozatala a hónap hátralévő részében. Kellemes kínálatnak örülhetnek az előfizetők!

Humble Monthlyban a Kingdom Come: Deliverance

Melyhez kapásból hozzácsapják még a Surviving Marsot is, szóval a júliusi után az augusztusi ajánlat is meglehetősen vonzónak ígérkezik. Ráadásul időközben még egy konzolos akciót is találhatunk a Humble Bundle oldalán.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amellett, hogy a mozikban végre megcsodálhatjuk a kékre festett Will Smith alakítását az élőszereplős Aladdinban, még más izgalmak is várnak ránk a héten. Jön a Team Sonic Racing és a S.W.I.N.E. HD Remaster is!

Bővített kiadást kap a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse Studios tájékoztatása szerint hamarosan új kiszerelést kap a Kingdom Come: Deliverance, így egy, az alapjáték mellett az összes DLC-t is tartalmazó pakkot kapnak a rajongók.

A THQ Nordic felvásárolta a Warhorse Studiost

A folyamatosan bővülő THQ Nordic a mai napon hivatalosan is bejelentette, hogy újabb stúdiót sikerült megkaparintania, ezúttal a Kingdom Come: Deliverance fejlesztéséért is felelős Warhorse Studios személyében.
  • Írta: sirdani
  • 3 komment

Kingdom Come: Deliverance - terítéken az új DLC

Band of Bastards címen érkezik a harmadik nagyobb kiegészítője a lovagok korában játszódó szerepjátéknak, mely során az egyre gyakoribb rablótámadásoktól védhetjük meg az ártatlan lakosokat.

Kingdom Come - már kerítőnek is beállhatunk

Megjelent a Kingdom Come: Deliverance legújabb sztori DLC-je, amelyben egy barátunknak kell segítenünk abban, hogy meghódítsa szíve választottját. Csekkold az The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon utolsó trailerért!

Kingdom Come - trailert kapott a két új DLC

Tovább bővül a Warhorse Studios szerepjátéka. A Kingdome Come: Deliverance új kiegészítőcsomagjaival kerítőlegénynek állhatunk, vagy részt vehetünk egy lovagi tornán. Sokrétű személyiség ez a Henry!

Dokumentumfilmet kapott a Kingdom Come

A Gameumentary egy teljes órás dokumentumfilmet forgatott a Kingdom Come: Deliverance fejlesztőivel. Ha kíváncsiak vagytok a cseh Warhorse Studios sikertörténetére, akkor csak ajánlani tudjuk a videót!