Sonic Boom

Nintendo 3DS, Wii U

Platform
Kiadó: Sega, Fejlesztő: Sega
A Sonic Boom nem csupán játék, hanem animációs sorozat, akciófigura és minden más.
Értékelés: Nincs még értékelve

Megtalálta Knucklesét a Sonic, a sündisznó 2

A Sonic, a sündisznó jövőre esedékes folytatásában számos szereplő visszatér, és kapunk néhány új arcot is. Ezek közül a tüskés öklű Knucklesről bizonyosodott be váratlanul az, hogy ki adja majd a hangját.
  • Írta: gorien
  • 3 komment

Sonic is megkockásodik a Minecraftban

Sonic harmincadik születésnapjának ünneplése még nem ért véget, ennek keretében a kék süni a Minecraftba is beköszön. Nemcsak skineket kapunk a DLC-ben, de ikonikus helyszíneket is, amelyeken versenyre kelhetünk a barátainkkal.

Elkezdődött a Sonic, a sündisznó 2 forgatása

A Sonic, a sündisznó 2 rendezője egy tweetben tudatta a nagyvilággal, hogy kezdetét vette a mozi forgatása. Ha minden a tervek szerint halad, jövő áprilisig kell várnunk a premierig.

Sonic is megkapja a maga LEGO-szettjét

A Super Mario-rajongók már legósított formában is hódolhatnak a kedvencüknek, ideje, hogy a játékipar egy másik klasszikus karaktere, Sonic is megkapja a maga LEGO-szettjét! Jó hírünk van: erre egészen biztosan sor kerülhet.

A Paramountnál kötöttek ki a Sonic-film jogai

Úgy néz ki, a Sony Pictures elengedte az élőszeplős Sonic the Hedgehog-filmet, ám az adaptáció mégis megszületik, lévén a Paramount Pictureshöz kerültek a jogok. A tervek szerint 2019-ben várható a premier.

Már készül az új Sonic-játék

Idén ünnepli 25. születésnapját a Sonic-sorozat, és a frencsájz továbbra is él és virul. A Sony Pictures készíti a közelgő animációs mozifilmet, és most a Sonic Team is bejelentette, hogy már úton van az új videojáték is.

Filmes hírek: készül a Sonic-mozifilm

Egy nagy adag mozis hír gyűlt össze így csütörtök délre. Készül a nyolcadik Fűrész, Michael Fassbender a Mátrixhoz hasonlítja az Assassin's Creed-filmet, csúszik a Ready Player One premierje, és már készül a Sonic-adaptáció is.

Az Alien: Isolation sem segített a Segán

Megérkezett a Sega legutóbbi negyedéves pénzügyi jelentése is, amelyből kiderült, hogy a japánok rosszabb év végi időszakot zártak, mint 2013-ban, ráadásul az Alien: Isolation sem segített a kiadón.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha a múlt hét is elég húzós volt, a tempó ezúttal sem hagy alább: a következő napokban egy raklapnyi megkésett port és persze egy sor új cím üti majd a markunkat. Te mire mész rá?

Ilyen lesz a Sonic Boom animációs sorozat

Mint azt megírtuk már korábban, a Sonic Boom-univerzum nemcsak két videojátékot, de egy animációs tévésorozatot is magába foglal. Ebből érkezett most egy új trailer, de mellé a játékokról is kaptunk előzetest.

GC 2014: Gigászi galériafrissítés

A Gamescom alkalmából valóságos képözön zúdult ránk. Nem kis nehézségbe telt minden screenshotot csokorba gyűjteni, de megérte: lesz itt Syberia 3, The Divison, The Witcher 3, Dead Island 2 és más finomságok is.

Dupla trailer érkezett a Sonic Boomról

Mint ismert, két Sonic Boom is készül a Nintendo konzoljaira, a minap mindkét változat megkapta a maga előzetesét a Sega jóvoltából. A cím ellenére két különböző alkotásról van szó Wii U-n és 3DS-en.

E3 2014: A második videócsokor

Az expó második napja sem múlt el nyomtalanul, olyan játékokról mutathatunk mozgóképes anyagot, mint a The Crew, a GRID Autosport, a Splatoon, a Madden NFL 15 vagy épp az Evolve. Többek közt, persze.

E3 2014: Film készül a Sonic alapján

Film készül a Sonic-sorozat alapján, az élőszereplős és CG-karaktereket keresztező adaptációban a hiperaktív sündisznó és több más ismerős karakter is feltűnik majd - köztük maga Dr. Eggman.

E3 2014: Mit visz magával a Sega?

A Sega bemutatójában szerepel majd az Alien: Isolation, és egy új Sonic-, valamint Hatsune Miku-cím is - jelentette be a cég a mai napon. Ugye nem csak mi várjuk kíváncsian, mi történik majd Ripley lányával?

E3 2014: Novemberben jön a Sonic Boom

A Sega bejelentette, hogy a Sonic Boom mindkét változata kint lesz a jövő heti E3-on, egyúttal azt is elárulta, mikorra várhatjuk a kizárólag Nintendo-gépekre készülő játékokat.

Először mozog a Sonic Boom

A Sega kiadott egy fejlesztői naplót a Nintendo Wii U-ra és 3DS-re érkező Sonic Boomról, ami alapesetben nem annyira érdekes, ám a készítők beszédei közt az első gameplay felvételeknek is örülhetünk.

Rémi Gaillard Sonicot játszik

Rémi Gaillard a legújabb videójában megint videojátékos témához nyúlt: ezúttal Sonicot alakítja, a világmentő sündisznó azonban az ő tálalásában közveszélyes vadállattá válik. Óriási!

Érkezik a Sonic Boom

A Sega és a Nintendo közti megállapodás utolsó gyümölcse a Sonic Boom, amely egy új, több médiumon átívelő gyöngyszem. A játék egy 52 részes animációs sorozat előzménye lesz, és egyéb csecsebecsék is jönnek hozzá.