Street Fighter V PC, PS4

Íme, a Street Fighter ötödik része!
1461087000

Street Fighter V - Guile is ringbe száll

Hónap végén újabb DLC-karakterrel bővül a Street Fighter V eddigi felhozatala. A társasághoz csatlakozik Guile, aki egy ideig mindenki számára ingyenesen lesz majd elérhető.
1459429232

Street Fighter V - íme, az első DLC-karakter

Alex lesz az első olyan játszható hős, akit egy DLC-vel tehetnek magukévá az alapjáték tulajdonosai. Ő egy igazi pankrátor, pusztító hiperbombával taglózza le az ellenfeleit. Lessük meg a fickóra kihegyezett előzetest!
1458219631

Elérhető az új Street Fighter-websorozat

Megérkezett a Street Fighter: Resurrection, amely voltaképpen az Assassin's Fist folytatásának tekinthető, ráadásul az alkotók is ugyanazok. Csupán egy mobilos alkalmazásra lesz szükséged hozzá.
1456158600

Brit toplista: másodikként nyitott a Street Fighter V

Múlt héten jelent meg a Street Fighter-sorozat folytatása, mely bár a dobogón nyitott, egy ekkora címtől mégis mindenki azt várta volna, hogy a feje tetejére állítja az eladásokat.
1455633000

Szerverbénulással indított a Street Fighter V

Boltokban a Street Fighter ötödik része. A tesztünket már olvashatjátok róla, bónuszként pedig összeszedtünk minden infót, ami a premierrel párhuzamosan kiderült a játékról.
1455622800

Street Fighter V teszt

Yoshinori Ono és csapata hét év toldozgatás után küldi nyugdíjba Street Fighter IV-et, miközben a generációváltó epizóddal nemcsak a hardcore rajongókat, de az újoncokat is szeretné elcsábítani.
1455614400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, ráadásul változatlanul sűrűn érkeznek a jobbnál-jobb játékok. A Steamen valami elképesztő dömping várható, de azok sem panaszkodhatnak, akik konzolon játszanak!
1455548457

Street Fighter V - hét új hős lép színre

Most a hétvégi elmaradásunkat pótoljuk: a Capcom az elmúlt napokban közzétett egy-egy új karakterbemutató videót a holnap megjelenő Street Fighter V-ből. Ezúttal Rashiddal, M. Bisonnal, Cammyvel, Ryuval és Birdie-vel szemezhettek.
1455271200

Street Fighter V - már tölthető a Steamen

Egyre közeledik a Street Fighter V megjelenése, ezért az előrendelők a keddi megjelenésre készülve már tölthetik a játékot a Steamről. Közben megérkezett a következő karakterbemutató előzetes is.
1455192596

Street Fighter V - ezúttal Vegán a sor

Folytatódik a jövő héten megjelenő Street Fighter V azon karaktereinek bemutatása, akik a premier napjától elérhetőek lesznek. F.A.N.G., Nash, Ken, Zangief, Necalli és Karin után most Vegán volt a sor.