Street Fighter V

PC, PlayStation 4

Akció, Verekedõs
Kiadó: Capcom, Fejlesztő: Capcom
Íme, a Street Fighter ötödik része!
Értékelés: 7.5

A Sony felvásárolta az Evo bajnokságát

A jövőben a Sony Interactive Entertainment felügyelete alatt zajlik majd a verekedős játékok legnagyobb bajnoksága, az Evolution Championship Series. Az idei verseny nem marad el, de online keretek közt zajlik majd.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Íme, a PlayStation Plus szeptemberi kínálata

Közeleg az augusztus vége, és habár tudjuk, hogy mindenki a Fall Guys akadálypályáit rója, hamarosan kipróbálhatunk egy másik, klasszikus battle royale-t is. Ha ez nem pálya, akkor elhajíthatunk egy-két hadoukent is.

Távozik a Capcom egyik veteránja

Harminc év után távozik a Capcom egyik legendás munkatársa, Yoshinori Ono, akinek a neve főleg a Street Fighter-széria kedvelőinek csenghet ismerősen, de ezenkívül rengeteg másik projekten dolgozott még a cégnél a három évtized alatt.

Street Fighter V - négy új harcos érkezik

A Street Fighter V: Champion Edition nyári streamjén a Capcom elárulta, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a verekedős játék ötödik szezonjában. A következő egy év során négy új harcossal bővül a névsor.

Kéthetes trialt fog kapni a Street Fighter V

A Street Fighter V: Champions Edition induló karaktergárdájának negyven karaktere hamarosan mindenki számára elérhető lesz ingyen egy kéthetes időszak erejéig. Jó alkalom ez az újoncoknak, hogy kipróbálják magukat, mielőtt beruháznak a játékra.

Íme, a PlayStation Now júliusi kínálata

Menetrendszerűen megosztotta a Sony, hogy melyik játékokkal bővíti a PlayStation Now kínálatát ebben a hónapban. Lesz itt bujkálás a szomszéd elől, nagyobbnál nagyobb pofonok és hackerkedés is.

Street Fighter V - bajban az online bajnokságok

A koronavírus miatt idén a Capcom Pro Tour bajnoksága is teljes egészében online zajlik, ez a váltás azonban erősen kihúzta a gyufát néhány játékosnál, akiket szerencsétlenül érintett a meccsek során jelentkező késleltetés.

Online bajnokság helyettesíti az Evo 2020-at

A verekedős játékok legnagyobb éves bajnoksága idén sajnos a koronavírus miatt a megszokott formájában elmarad, de nincs ok az aggodalomra. Online esemény helyettesíti a versenysorozatot, egy sikercímtől azonban búcsúznunk kell.

Brit toplista: szépen rajtolt a Yakuza-kollekció

Habár több új megjelenésünk is volt a múlt héten, a FIFA 20 és a Call of Duty: Modern Warfare pozícióját egyik cím sem tudta veszélyeztetni a brit játékeladási toplistán. A Yakuza-kollekció férkőzött hozzájuk a legközelebb.

Újabb kiadást kap a Street Fighter V

A Capcom bemutatta a Street Fighter V következő kiadását, a Street Fighter V: Champion Editiont, amely az alapjáték mellett magába foglalja a nemrég bemutatott Arcade Edition tartalmait, és egy új hőst is.

Három új bunyóssal erősít a Street Fighter V

Miután a Steamen idő előtt kiszivárgott, hogy napokon belül három új harcos csatlakozik a Street Fighter V már most is tekintélyes felhozatalához, a Capcom úgy döntött, hivatalosan is lerántja a leplet róluk.

Két hétig ingyenes a Street Fighter V

Az ünnepek után - hála a Capcomnak - rögtön vissza is térhetünk a ringbe; keddtől kezdve 13 napon át ingyenesen játszható a DLC-kkel és extra játékmódokkal kecsegtető Street Fighter V: Arcade Edition PC-n.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Street Fighter V - máris kiszedték a reklámokat

A hónap elején érkeztek meg az ingame hirdetések a Street Fighter V-be. A Capcom húzása annak ellenére sem tetszett a játékosoknak, hogy a reklámokat nézegetve extra valuta ütötte a markukat. Máris visszakozott a kiadó.

Street Fighter V - Kage-dzsel indít a Season 4

Kezdetét vette a Street Fighter V: Arcade Edition negyedik szezonja, és ezzel együtt a gonosz Ryu, azaz Kage is csatlakozott a játszható karakterek népes táborához. Ő egy gonosz lélek fizikai megtestesülése.

Jönnek a reklámok a Street Fighter V-be

Holnaptól opcionálisan, de bekapcsolhatóvá válnak a reklámok a Street Fighter V-ben, amelyek a játékkal kapcsolatos eseményeket és ajánlatokat népszerűsítik majd. A hirdetéssel játszók Fight Money-t kapnak cserébe.

Street Fighter V - Sagat újra közbelép!

Az EVO 2018-on lelepleződött a Street Fighter V: Arcade Edition következő két karaktere. A nagy visszatérő Sagat mellett G is tiszteletét tette a játékban. Igen, már mától játszhatunk vele, ha valódi vagy ingame pénzért megvásároltuk őket.

Ingyen játszható bunyós játékok a hétvégére

Az EVO 2018 apropóján egy csomó verekedős játék ingyenesen kipróbálható a Steamen. Köztük van a Street Fighter V, az Absolver, a Dragon Ball FighterZ, az Injustice 2 és a Tekken 7 is. Utóbbi Xbox One-on is nyüstölhető a hétvégén.

Így harcol Cody a Street Fighter V-ben

Már a kanyarban van a Street Fighter V: Arcade Edition legújabb frissítése, amely a játékosok számára elérhetővé teszi Cody Traverst is. Metro City polgármestere most pedig a Capcom legújabb karakterbemutató videóján pofozkodik.

Street Fighter V: Arcade Edition - Cody is beköszön

Egy ütős trailerrel és egy halom screenshottal hangol minket a Capcom a Street Fighter V: Arcade Edition legújabb karakterére. Metro City polgármestere június 26-án érkezik és abban már most biztosak lehetünk, hogy nem fél bepiszkolni a kezét.