PlayStation Network

A PlayStation Network (rövidebb nevén PSN), a Sony Corporation által a PlayStation 3, a PlayStation Portable és a PlayStation Vita konzolokhoz létrehozott online rendszer, mely biztosítja az összeköttetést a játékosok között, illetve a Sony által nyújtott tartalmakhoz.
1421154000

HWSW: Így támadták a PSN-t és az Xbox Live-ot

Bérelhető botnet reklámja volt a karácsonyi konzolos leállás, a Lizard Squad "terméke" meg is vásárolható. A demonstráció fényesen sikerült, felkészült és masszív szolgáltatásokat sikerült kiütni - írja a HWSW.
1420187790

Lefülelték a Lizard Squad két tagját

A Lizard Squad nevű hackercsoport karácsonykor megbénította az Xbox Live-ot és a PSN-t is, a támadás mögött álló kulcsfigurák után az FBI kezdett nyomozásba. A héten egy finn és egy brit gyanúsítottat kapcsoltak le.
1420138834

Sony: kárpótlás a karácsonyi kimaradásért

Tavaly karácsonykor egy hackertámadás miatt több napra leálltak a PlayStation Network és az Xbox Live szerverei. A Sony csak mostanában tudta orvosolni a hibát, így ma bejelentették, minden kárvallott kárpótlásban részesül.
1417603140

Frissítve: Ma 20 éves az első PlayStation

Ma is van miért ünnepelni, a tortát ezúttal az első PlayStation és így persze maga a PlayStation márka kapja, méghozzá húsz gyertyával a tetején. A mai napig ez az egyik legsikeresebb konzol.
1409069338

Ismét akadozik a PlayStation Network

A vasárnapi DDoS támadás és a gépleszállítás után úgy tűnt, kezd helyreállni a hányattatott sorsú PlayStation Network állapota, de a Sony ma újabb - igaz, apróbb - problémákat jelentett az európai gamer közösségnek.
1408971600

Helyreállt a PSN, csúszik a karbantartás

A Sony szerint helyreállt a PlayStation Network, a mára tervezett karbantartást pedig elhalasztották. A Lizard Squad közben kihúzta a gyufát: bombatámadással fenyegetett, állítólag már az FBI is nyomoz az ügyben.
1408893179

Támadják a PlayStation Networköt

A PlayStation Network ellen DDoS, vagyis túlterheléses támadást indított egy magát LizardSquadnak nevező csoport, egyelőre ismeretlen okokból. Ha nem sikerül elérned a szolgáltatást, annak valószínűleg ez lehet az oka.
1406480400

Heti hírösszefoglaló - 30. hét

A hét híre, hogy a The Sims 2 teljes csomagját ingyenesen letölthetitek az Originről, de július 24. óta bárki kipróbálhatja a Destiny bétáját is. A Gamekapocs Intel prociért futó nyereményjátéka pedig ma ér véget. Le ne maradjatok!