Total War: Warhammer PC

Merészet húznak a Total War-sorozat alkotói: az új rész a Warhammer-univerzumban játszódik!
1456765200

Total War: Warhammer - ilyen egy grandiózus csata

Újabb tartalmas, majdnem 15 perces ízelítővel jelentkezett az áprilisi megjelenések sorát gyarapító Total War: Warhammer. A fejlesztői kommentár kíséretében zajló csatáról rengeteg érdekességet tudhattok meg.
1455289228

Total War: Warhammer - újra mozgásban a kampány

A tavaly bemutatott Greenskins-kampány kedvcsinálójában az orkok háborújából kaptunk egy rövid ízelítőt. A mostani felvétel a Birodalom küzdelmeiből ad kóstolót, a harctól kezdve a karakterfákon át a karakterek személyre szabásáig.
1449163818

Total War: Warhammer - videón a kampány

A Creative Assembly még a múlt héten ígérte meg, hogy hosszabban is bemutatja a zöldbőrűek kampányát a Total War: Warhammerben, így most több mint 16 percen át mozog a stratégia. Orkokat és goblinokat terelgetni hatalmas móka.
1448521226

Total War: Warhammer - videón az orkok kampánya

A Creative Assembly ezúttal a Total War: Warhammer kampányába enged betekintést: most az orkok sztorijával ismerkedhettek meg három percben. A zöldbőrű harcosokat Grimgor Ironhide vezeti csatába.
1445591487

Total War: Warhammer - megvan a dátum

Kétféle speciális kiadással és előrendelőknek járó bónusszal startol el jövő tavasszal a Total War: Warhammer. A fejlesztő semmit nem bíz a véletlenre, ha az átlagosnál kicsivel többet szánsz a játékra, csupa finomságot kapsz.
1442496360

Itt az új Humble Bundle, főszerepben a Total War

Két nappal ezelőtt rajtolt el a legújabb Humble Bundle akció, amelyben a Total War-sorozat kapta a főszerepet. Elképesztő mennyiségű tartalom ütheti a markodat, nagyon jó áron!
1442480410

TW: Warhammer - törpök rázzák meg a csatateret

Tartalmas, több mint negyedórás, fejlesztői kommentárral fűszerezett játékmenet-bemutatót kapott a Total War: Warhammer. A friss kedvcsináló a törpök küldetéssorozatának egyik missziójából ad korai kóstolót.
1441377010

Total War: Warhammer - új előzetes érkezett

Új trailert kaptunk a Total War: Warhammerből, melyben a törpék vezére, Thorgrim Grudgebearer kapta a főszerepet, valamint egy epikus földalatti csatajelenetet is megtekinthetünk.
1440774010

Total War: Warhammer - a törpéken a sor

Folytatódik a Warhammer univerzumában játszódó Total War-játék fontosabb karaktereinek, egységeinek a bemutatása. A sort ezúttal a mindig harcoskedvű törpökkel folytatta a The Creative Assembly.
1438275633

10 percig mozog a Total War: Warhammer

Végre megkaptuk az első valódi gameplay felvételt a Total War: Warhammerről. Tíz percen át mozog a Battle of Blackfire Pass misszió, melyben a birodalom és a zöldbőrűek frakciója csap össze életre-halálra.