Axiom Verge

PC, Vita, PlayStation 4, Xbox One

Sci-Fi, platformer, retro, metroidvania
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
Igazi klasszikus metroidvania.
Értékelés: Nincs még értékelve

Újabb ingyenes játék az Epic Games Store-ban

Tegnap óta ingyenesen elérhető lett Axiom Verge, illetve kiderült, hogy mi vár ránk a folytatásban. Úgy fest, a hónap végén tehetünk egy kis kitérőt a LucasArts legendás kalandjátékainak hangulatát idéző Thimbleweed Parkkal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remélhetőleg kihevertétek a szeptembert, mert ha lehet, az október még durvább játékmegjelenéseket ígér! A héten az autóversenyzés szerelmesei örülhetnek, holnap érkezik a Forza Motorsport 7!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolták a hónap végét a tisztelt fejlesztők és kiadók, a kötelező indie-dömping mellé pedig néhány nagyobb falat is jutott a hétre. Kiegészül a World of Warcraft és a Fallout 4, valamint visszatér a Resident Evil 4 is.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. A legfrissebb listánk sem rövid, jóllehet elő kell rántani egy nagyítót a fiókból, hogy megtaláljuk rajta az izgalmasabb címeket. Ilyen lesz a két nap múlva érkező Ratchet & Clank is!

Xbox One-ra és Wii U-ra is jön az Axiom Verge

Thomas Happ az Axiom Verge fejlesztője a játék hivatalos oldalán jelentette be, hogy a beígért PlayStation Vitás változat mellett Xbox One-ra és Wii U-ra is elkészül oldalnézetes metroidvania platformjátéka.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remélhetőleg még hagytatok egy keveset a Wolfensteinből, és a Project CARS-t sem tudjátok megunni, mert ezen a héten nem szolgálhatunk túl sok újdonsággal - úgy tűnik, a játékfejlesztők is a Witcherre várnak.

PC-re tart az Axiom Verge

Mindössze egyetlen fejlesztő, Tom Happ készítette el az Axiom Verge-et, amely egy klasszikus játékmenettel felvértezett hardcore metroidvania. Jó hír, hogy a platformjátékból lesz számítógépes verzió is.