LEGO Worlds PC, PS4, SW, XBOXONE

Minecraft-kihívót indít a Warner Bros. és a TT Games - természetesen a LEGO-val a főszerepben.
1489495080

LEGO Worlds teszt

Megépíthetjük álmaink városát, tűzoltósággal, repülőtérrel, sárkányokkal és kalózhajókkal. A LEGO Worlds megérkezett, a képzelőerőnknek pedig most már tényleg semmi nem szabhat határt.
1489413660

Brit toplista: az év rajtját hozta össze a Ghost Recon

Egy játék sem rajtolt még olyan jól az Egyesült Királyságban idén, mint a Ghost Recon: Wildlands. A Ubisoft akciójátéka mellett a hét többi újonca sem szégyenkezhet, lássuk a legfrissebb toplistát!
1488963640

LEGO Worlds - trailer a megjelenés mellé

Tulajdonképpen csupán idő kérdése volt, hogy a LEGO mikor csap le a Minecraft-őrületre, és csinál egy hasonszőrű videojátékot. A LEGO Worlds megjelenése a nyakunkon van, a launch trailerre már rávethetitek magatokat.
1488783600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az eseménydús március. A héten Bolíviába megyünk, hogy felszámoljuk a Santa Blanca drogkartell tevékenységét, majd androidok oldalán szállunk harcba, hogy megmenekítsük a bolygónkat a hódító gépektől.
1485277380

Switchre is megjelenik a LEGO Worlds

Új játékkal bővült a Nintendo Switch kínálata, a LEGO Worlds is megjelenik majd a konzolra. A játék más platformokon februárban debütálna, az viszont még nem derült ki, hogy switches változat mikor érkezik.
1480435200

Konzolokra is megjelenik a LEGO Worlds

Számítógépek mellett konzolokra is meg fog jelenni a Warner Bros. Minecraft-klónja, a LEGO Worlds. A TT Games emellett a játék napra pontos megjelenési dátumát is elárulta.
1433177580

LEGO Worlds - kihívót kapott a Minecraft

Ugyan ezt a poént előre lelőtték nekünk, a Warner Bros. és a TT Games hivatalosan is bejelentette, hogy készül, sőt már játszható is a LEGO Worlds a Steam Early Accessen keresztül.
1432803627

Minecraft ihlette LEGO-játék készül?

Egy kiszivárgott hirdetés szerint a TT Games csapata ezúttal nem egy ismert brand alapján készít LEGO-játékot. A LEGO Worlds sokkal inkább egy Minecraft-szerű alkotás lesz, amiben teljesen szabad kezet kap majd a játékos.