World of Warcraft: Legion PC, PC ÚJ

A World of Warcraft hatodik kiegészítőlemeze. Vajon ezzel sikerül megállítani a játékostábor fogyását?
1448866800

World of Warcraft - ennyit javít a látványon a Legion

Miután több mint tíz éve velünk van, aligha meglepő, hogy a Blizzard nem csak friss tartalmakkal szeretné kényeztetni a World of Warcraft-rajongókat, de a grafikán is javítana egy kicsit.
1447671600

Warcraft-film - megelevenednek a játék helyszínei

Nem is olyan régen megkaptuk az első előzetest a Warcraft-filmből, egy rajongó pedig összevetette a trailerben feltűnő helyszíneket a World of Warcraftban található megfelelőjükkel. Érdemes megnézni!
1446841648

Elképesztő traileren a World of Warcraft: Legion

Az idei Gamescomon mutatkozott be a most már csak 5,5 millió előfizetőt maga mögött tudó World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Legion, aminek megjelenési dátuma már a ma kezdődő BlizzCon előtt kiszivárgott.
1446838991

Befutott a Warcraft-film előzetese

Elindult az idei BlizzCon, a Blizzard pedig a nyitóünnepség elején azonnal levetítette a Warcraft-mozifilm hét eleje óta ígért első trailerét, így a teaser után végre teljes pompájában megleshető a fantasy-kaland.
1446570420

Frissítve: Pénteken jön a Warcraft-film előzetese

Noha eddig is biztosak voltunk benne, most már formálisan is megerősítették a készítők, hogy a hétvégi BlizzConon érkezik a Warcraft-film első (publikus) előzetese. A jó hír mellé egy posztert is kaptunk.
1441094450

Kiszivárgott a Warcraft-film új előzetese

A minap a Legendary Pictures közelgő Warcraft-filmjének egy új kedvcsinálója került fel a netre. A videó nem ugyanaz, amit a Comic-Conon vetítettek le zárt ajtók mögött, és a minősége sem a legjobb.
1439542846

Ne várjunk a World of Warcraft 2-re

A Blizzard vezető producere, J. Allen Brack az IGN-nek adott interjút az idei Gamescomon, ahol többek között a World of Warcraft lehetséges folytatása is szóba került. A rossz hír az, hogy a Blizzard nem tervez új iterációt.
1438882633

GC 2015: Bemutatkozott a WoW: Legion

A várakozásoknak megfelelően hivatalosan is bemutatkozott a World of Warcraft legújabb kiegészítője. A Legion többek között megemeli a szintsapkát, hoz egy új helyszínt és egy teljesen új játszható kasztot, a Demon Huntert.