Metal Gear Survive

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Konami, Fejlesztő: Konami
A Konami Kojima távozása után sem jegeli a Metal Gear-sorozatot. Erre viszont nem számítottunk.
Értékelés: 6.0

Három játék próbálható ki a hétvégén

Ha PlayStation Plus-előfizető vagy, akkor lecsaphatsz a Metal Gear Survive próbaverziójára PS4-en, míg a PC-sek a vietnami hadszíntérre repülhetnek a Rising Storm 2: Vietnammal. A mozdonyvezetők is jól járnak!

Brit toplista: csak a hatodik lett a Metal Gear Survive

Hiába jelent meg nyomott áron, és hiába telt csendesen az elmúlt hét, csak a hatodik helyet tudta megcsípni a brit játékeladási toplistán a Metal Gear Survive. Az élen a FIFA 18 végzett.

Metal Gear Survive - egyszerre csak egy karakterrel

Alapértelmezetten csak egy karakterünk lehet a Metal Gear Survive-ban. Ha ezzel párhuzamosan szeretnénk egy másikat is indítani, azért már fizetnünk kell, ráadásul nem is keveset.

Itt a Metal Gear Survive utolsó előzetese

Ez lesz az első olyan Metal Gear, amihez semmi köze nem volt Hideo Kojimának, hozzánk pénteken fut be a kooperatív lövölde. A Konami ma a launch trailerrel kedveskedett, amely szépen összefoglalja a játék lényegét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékok, mi pedig szokás szerint listába gyűjtöttük a következő napok legfontosabb premierjeit. Szerencsére ezúttal is kövér a felhozatal, egyik platformon sem fogunk unatkozni.

Metal Gear Survive - videón a kampány első órája

Miközben a Metal Gear Survive második bétatesztjére várunk, üssük el az időt egy új gameplay felvétellel - már ha nem félünk a spoilerektől. A videó a kampány első óráját örökíti meg, benne egy nagy adag átvezető jelenettel.

Metal Gear Survive - második kört kap a béta

Ha esetleg lemaradtál az első körről vagy csak nagyon bejött a játék, és szívesen kipróbálnád újra, akkor jó hírünk van, mert a Konami nemrég bejelentette, hogy újabb Metal Gear Surviva bétahétvége van a láthatáron.

Metal Gear Survive - ilyen gép kell a PC-s verzióhoz

A nem is olyan régen általunk is bétatesztelt Metal Gear Survive megjelenése ugyan még kicsit odébb van, de a Konami már most közzétette, hogy pontosan milyen gépre lesz szükségünk a PC-s változat zökkenőmentes futtatásához.

Metal Gear Survive - ízelítő a kooperatív módból

Gameplay kedvcsinálót kapott a Metal Gear Survive kooperatív módja, az összeállítás a The Ballroom Blitz című nóta közreműködésével mutatja be, hogy milyen kalandok várnak ránk a játékban.

Állandó netkapcsolat kell a Metal Gear Survive-hoz

A sajtó képviselői már kipróbálhatták a Metal Gear-sorozat mellékágát, s így egy rakás videóval és képpel gazdagodtunk. Friss konkrétumok is érkeztek: a játékhoz állandó netkapcsolat kell, és még mikrotranzakciók is lesznek.

Öt perc a Metal Gear Survive egyjátékos módjával

Habár a Konami javarészt a multiplayer módot mutogatta eddig a Metal Gear Survive-ból, a játékban egyjátékos kampány is helyet kap majd - a most következő előzetes ebből ad ízelítőt.

Januárban nyílt bétázik a Metal Gear Survive

A jövő év elején érkezik az első Metal Gear-játék, amit Kojima távozása után kezdett el fejleszteni a Konami. A kiadó januárban egy nyílt bétával igyekszik meggyőzni a szkeptikus rajongókat.

Állandó internet kellhet a Metal Gear Survive-hoz

Manapság már nem nagy mutatvány, ha az ember állandó internetkapcsolattal rendelkezik otthonában, mégis vannak olyanok, akik nem feltétlenül online módban nyüstölik kedvenc játékaikat. Pedig a Metal Gear Survive-ot csak úgy lehet.

Februárban jön a Metal Gear Survive

A Konami végre megerősítette a kooperatív akcióra kihegyezett Metal Gear-mellékág megjelenési dátumát. Ezek szerint jövő februárban csaphatunk le a Kojima-éra utáni első játékra, a Survive-ra.

GC 2017: Friss képeken a Metal Gear Survive

A Konami eddig nem nagyon mutogatta mozgásban a Metal Gear Survive-ot - talán nem véletlenül. A kölni rendezvényről egyelőre csak egy marék screenshotot kaptunk a japánoktól.

Harmincéves a Metal Gear-sorozat

Tegnap ünnepelte a harmincadik születésnapját a Metal Gear és így a Metal Gear-sorozat. Habár a játék atyja, Hideo Kojima már nem dolgozik a Konaminál, az továbbra is számol a szériával.

E3 2017: A jövő évre csúszott a Metal Gear Survive

A Konami nem nagyon mutogatta a Metal Gear Survive-ot az idei E3-on, amire jó oka volt: idén már biztosan nem jelenik meg a kooperatív shooter. Legalább néhány új screenshotot azért közzétett a kiadó.

Mintha ismerős lenne a Metal Gear Survive

Érdekes összehasonlító videó bukkant fel a YouTube-on, amely tanúsága szerint a Konami a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain térképét hasznosította újra a Metal Gear Survive munkálatainál.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

TGS 2016: 15 percen át mozog a Metal Gear Survive

A Tokyo Games Show alkalmából végre egy hosszabb játékmenet-videót is megnézhetünk az új Metal Gear-játékból. A kooperatív zombis cím valamikor 2017-ben jelenik majd meg.
  • Írta: barackostej
  • 17 komment

GC 2016: Bemutatkozik a Metal Gear Survive

Szóval így állunk: a Konami a pletykák és Kojima távozása ellenére csinál még nagygépes Metal Geart, a most bemutatott Metal Gear Survive viszont egészen szürreális darabnak tűnik. Mármint nem a jó értelemben.