NBA Playgrounds Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Az NBA Jam és az NBA Street nyomdokaiba lép az NBA Playgrounds.
1497961320

NBA Playgrounds teszt

Végéhez ért az NBA idei szezonja, a Golden State Warriors simán bedarálta a Cleveland Cavalierst. Azért ezek után sem maradunk kosárlabda nélkül, igaz, nem az NBA Playgrounds lesz az új NBA Jam.
1494234000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár játékmegjelenésből ezen a héten sincs hiány, igazán nagy durranásokra ezúttal ne számítsunk. Ha viszont kedveled a nagyfejű játékosok kosárlabdáját és a klasszikus FPS-eket, így is találsz egy-két finomságot magadnak!
1493884806

A jövő héten jön az NBA Playgrounds

Kevesebb, mint egy hét múlva landol a digitális boltokban a Saber Interactive könnyed kosárlabdás játéka, az NBA Playgrounds. Ha már nincs új NBA Jam, ez is bőven megteszi a műfaj rajongóinak.
1492072232

Gameplay traileren az NBA Playgrounds

A Saber Interactive a múlt héten jelentette be az NBA Playgroundsot. A rövidke előzetes után ma befutott egy hosszabb kedvcsináló is, amely a játékmenet jellegzetességeit mutatja be. Az NBA Jam rajongói most figyeljenek!
1491479160

NBA Playgrounds - az NBA Jam után szabadon

Ha szeretted az NBA Jamet és az NBA Streetet, az NBA Playgrounds a te játékod lesz: a hivatalos NBA-licenccel érkező kosárlabdás játékban a pontos szimuláció helyett a könnyed szórakozás kapja a főszerepet.