Tropico 6

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Kalypso Media, Fejlesztő: Limbic Entertainment
El Presidente hatodjára is visszatért.
Értékelés: 7.0

Ezekkel bővül július közepén az Xbox Game Pass

Az Xbox Game Pass a nagy nyári kánikulában is gondoskodik arról, hogy ne unatkozzunk a légkondi alatt gubbasztva. A következő pár hét alatt hat játékkal bővül a Microsoft előfizetéses szolgáltatása.

Új csapat viszi tovább a Tropico-sorozat fejlesztését

Bár a Tropico-sorozat körül eddig is nagy volt a fejlesztőmozgás, a Kalypso most bejelentette, hogy a jövőben a Realmforge Studios viszi tovább a városépítős játékok munkálatait.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jelenlegi konzolgeneráció utolsó napjai következnek, ezzel együtt pedig kezdetét veszi az őrületes novemberi játékdömping. A héten leginkább az autóversenyek fanatikusai örülhetnek majd.

Ez történt az októberi Nintendo Direct Minin

Az októberi Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-szel lezárul a külsős fejlesztőknek szentelt streamek sora. A bő negyedórás adás felfedett néhány olyan játékot is, amelyek a cloud gaming segítségével lesznek játszhatók Switchen.

Ingyenes hétvégét tart a Tropico 6

Amennyiben hihetünk a SteamDB értesülésének, akkor egy hét múlva ilyenkor már ingyenesen próbálhatjuk ki, hogy milyen El Presidente bőrébe bújva egy karibi banánköztársaság diktátorának lenni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékcunami, ezen a héten sem fogunk unatkozni. Mostantól végre a FIFA 20-ban is rúghatjuk a bőrt, reszelhetünk pár végtagot a The Surge 2-ben, a konzoljainkon pedig elővehetünk egy halom klasszikus szerepjátékot.
  • Írta: szlav
  • 6 komment

Ősszel érkezik a konzolos Tropico 6

A képzeletbeli Tropico banánköztársaság lakó retteghetnek, ugyanis újabb önjelölt diktátorok bukkantak fel a horizonton. A népszerű városépítős diktátorszimulátor legújabb epizódja ősszel ellátogat a Sony és a Microsoft konzoljára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jócskán el leszünk eresztve vadonatúj játékokkal, és szinte minden platformon több izgalmas címnek örvendhetnek a játékosok. Sőt, még a mozikban is érdekes premierekre számíthatunk!
  • Írta: sirdani
  • 4 komment

Tropico 6 - elindult a nyílt bétateszt

Ma és holnap kipróbálható minden idők leghíresebb - és talán egyetlen - banánköztársaság-szimulátorának legújabb része. A Tropico 6 bétája tartalmilag roppant erős, az összes korszak helyet kapott benne.

Márciusra csúszik a Tropico 6

Az önjelölt diktátoroknak még várniuk kell a trópusi banánköztársaságuk felvirágoztatására, hiszen január helyett csak márciusban csaphatnak le a Tropico 6-ra. El Presidente tehát téli szabadságra megy.

Tropico 6 - El Presidente bétázni hív!

Az előrendelők közt már most elstartolt a Tropico 6 bétatesztje, El Presidente pedig komoly érveket hoz fel amellett, hogy miért illene nekünk is csatlakoznunk. Ha ma csak egy trailert néztek meg, akkor ez legyen az!
  • Írta: szlav
  • 2 komment

GC 2018: Csak jövőre jelenik meg a Tropico 6

Újabb előzetes érkezett az Unreal Engine 4 segítségével meghajtott Tropico 6-hoz. A megjelenés azonban sajnos csúszik, így az önjelölt diktátoroknak 2019-ig kell várniuk, hogy végre magukhoz ragadhassák a hatalmat kedvenc szigeteiken.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Tropico 6 - építsük újjá nemzetünket!

Vadonatúj játékmenet-ízelítőt kapott a Tropico-sorozat hatodik felvonása. Az új videó részletesen bemutatja, milyen főbb újdonságok állnak majd rendelkezésünkre virtuális diktátorunknak a nemzet újjáépítésében.

GC 2017: Tropico 6 - egy diktatúra mind felett

El Presidente jövőre visszatér, hogy egy minden eddiginél kifinomultabb diktatúrát virágoztasson fel. A Tropcio 6-ban több kis sziget is a birodalmunk része lehet, amiket hidakkal köthetünk össze és lopott építészeti csodákkal díszíthetünk.

E3 2017: Lelepleződött a Tropico 6

A Tropico 6 a legszebb, legnagyobb és legambiciózusabb rész a frencsájz történetében, ráadásul tömve lesz aktuálpolitikai utalásokkal (hello, Trump!). A diktátorszimulátort nem a Haemimont, hanem a Limbic Entertainment készíti.

Készül az új Tropico, itt az első teaser videó

El Presidente visszatér, elvégre a társdalomnak erőskezű vezetőre van szüksége, aki hosszútávon képes biztosítani a rendet és a jólétet. Jövőre folytatódik Tropico-sorozat, itt az első teaser videó!