Total War: Three Kingdoms PC

A Total War-sorozat legújabb történelmi darabja, amely az ősi Kínában játszódik.
1549902641

Csúszik a Total War: Three Kingdoms

Mégsem jelenik meg márciusban a Creative Assembly ősi Kínában játszódó stratégiája, ehelyett csak május végén számíthatunk a premierre. Cserébe olyan játékot adnak a kezünkbe, amit "teljes mértékben élvezhetsz".
1549645240

Total War: Three Kingdoms - Dong Zhuo beköszön

Még egy hadvezérről és frakciójáról hullt le a lepel a Total War: Three Kingdoms legújabb előzetesében. Dong Zhuo kedvelt eszközei közé a megtévesztés és a gyilkosság tartoznak - mindent megtesz, hogy ő legyen Kína császára.
1547817979

Így kémkedünk a Total War: Three Kingdomsban

A kémkedés és a tisztességtelen eszközök használata megengedett az új Total Warban, megtévesztheted és megzavarhatod vetélytársaidat a Kína feletti uralomért folytatott küzdelemben. Bővebben meséljen a trailer!
1547294456

Total War: Three Kingdoms - festői túra Kínában

A Creative Assembly vadiúj stratégiájának filmes előzetesében nem a harcokon van a hangsúly, hanem az ősi Kína változatos régióin. Bizony, lélegzetelállító terepen küzdhetünk a dominanciáért!
1544034601

Total War: Three Kingdoms - a banditák királynője

A törvényen kívüli Zheng Jiangnak semmit nem jelentenek a nemesi dinasztiák, fékevesztett dühöt érez magában és rablással tartja fenn csapatát. A banditakirálynőre fókuszál a Total War: Three Kingdoms új előzetese.
1543820421

Ilyen a diplomácia a Total War: Three Kingdomsban

A Creative Assembly az alapoktól kezdve építette újjá a diplomáciai rendszert a Total War: Three Kingdomsban. Az ősi Kínában játszódó stratégiában rengeteg fortélyt vethetünk be, hogy rákényszerítsük akaratunkat a riválisainkra.
1538067639

Márciusban jön a Total War: Three Kingdoms

A Sega és a Creative Assembly bejelentette, hogy az ősi Kínában játszódó Total War: Three Kingdoms jövő márciusban kerül a boltok polcaira. A rajongók a limitált kiadás mellett is dönthetnek, amely egy igényes kétoldalas posztert tartalmaz.
1534183200

Total War: Three Kingdoms - így fest az ősi Kína

Friss előzetes érkezett a jövő tavasszal érkező Total War: Three Kingdomshoz. Vessünk is egy pillantást a videóra, amely a kampány színes, részletgazdag játékterére enged betekintést.
1530882000

Képeken a Total War: Three Kingdoms

A Sega és a Creative Assembly újabb képeket tett közzé az érkező Total War: Three Kingdoms játékról, melyeken az évezredekkel korábbi Kína festői környezete és a háború borzalmai egyaránt szerepet kapnak.
1528655429

E3 2018: Egy komplett ostrom az új Total Warban

Megérkezett az első hosszabb gameplay bemutató a Total War: Three Kingdomsról. A videóban a legendás hadvezér, Cao Cao csap össze a messzi földről híres harcos, Lu Bu seregével. Az ostrom során hőseink párbajoznak is.