Airborne Kingdom

PC, Macintosh

Kiadó: The Wandering Band , Fejlesztő:
Városmenedzselős játék a fellegek közt.
Értékelés: Nincs még értékelve

GC 2021: Konzolokra tart az Airborne Kingdom

Jó néhány városépítőt láthattunk az elmúlt napokban a Gamescom streamjein, de csak egy akadt köztük, amelyik a fellegek közt játszódik. Az Airborne Kingdom tavaly decemberben jelent meg PC-re, de még idén eltalál konzolokra is.

E3 2021: Íme, a leginkább várt játékok listája

Tegnap este hivatalosan is a végére értünk az idei E3-as dömpingnek, ahol rengeteg izgalmas címet jelentettek be a kiadók és a fejlesztők. Most kaptunk egy toplistát arról, hogy melyik játékokra pörögtek rá a legjobban a nézők.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A múlt héttel gyakorlatilag lezártnak tekinthetjük az idei évet, már ami a játék- és filmpremiereket illeti, hiszen lesz egy-két megjelenés ezúttal is, de a legtöbb fejlesztő már a jól megérdemelt karácsonyi szünetét tölti.

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!

Lebegő városokkal támad az Airborne Kingdom

Peter Jackson Ragadozó városok című alkotásában a városok gurultak, az Airborne Kingdom viszont még erre is rálicitál, és a fellegekbe repít minket. Repülő városkák, mérnöki egyensúlyozás és varázslatos atmoszféra vár ránk.
  • Írta: sirdani
  • 2 komment