Gamekapocs Gamekapocs Rádió - Best of Season 1

Szerda esténként felkavarjuk kicsit a Gamekapocs cikkekből és hírekből álló szövegrengetegét, s pár órára a hangszórókon keresztül okozunk komoly lelki sérüléseket. A bemelegítő első évad véget ért, ennek tiszteletére pedig egy kis válogatással készültünk.
Szeretjük azt mondani, hogy a Gamekapocs Rádió hosszú tervezés és előkészítés eredményeképpen jött létre. Ez tulajdonképpen igaz is, ha azt vesszük, hogy hónapokkal ezelőtt egyszer megkérdeztem Daksot, miért nem csinálunk egy rádiót, s nagyjából ennyiben is maradt a dolog. Mondhatjuk, hogy azóta gondolkoztunk rajta. Körülbelül fél évvel később újra bebizonyosodott, hogy az alkohol viszi előre az emberiséget, amikor egy este régi barátunkkal, Wask komával söröztünk, s újra előkerült a GK Rádió témája. Furcsa módon Daks hajlott az ötletre, amit akkor csak az elfogyasztott whiskey-k tetemes mennyiségének tudtunk be.

Amikor még hónapokkal ezelőtt felmerült az ötlet, arról volt szó, hogy Cash és jómagam fogjuk vezetni az adást, ám legnagyobb bánatunkra az öreg veterán jelenleg a világ legelfoglaltabb embere, így úgy tűnt, nem fog ráérni. Ez egészen addig tartott, amíg Waskkal le nem toltuk az első műsort, s Cash fel nem hívott utána, valami olyasmi szöveggel, hogy „gyerekek, ez valami ki*****ul ge**re k***án fa*******an szétb******ul jó volt, úgyhogy jövő héttől le***rom a munkahelyemet és én is megyek állandó vendég-műsorvezetőnek”.  

Azóta hétről-hétre hárman vezetjük az adást, s beszélünk mindenről, ami a játékvilághoz szorosan, lazán, vagy egyáltalán nem kapcsolódik. Olyannyira, hogy habár még csak hat műsoron vagyunk túl, már sikerült felbosszantanunk az összes PC-s játékost, a szüleiteket, a franciákat, a Peugeot tulajdonosokat, gyakorlatilag mindenkit a keleti országrészben, a környezetvédőket, meg a nőket is, úgy általánosan. A GK Rádió szerkesztője maga Jack Daniel, a korrektor brigád pedig egyenesen Pilsenből jött, különleges zamatát, akarom mondani hangulatát pedig az adja, hogy nem valami hermetikusan elzárt szobából, haláli csendből közvetítünk, hanem egy igazi sörözőből, ahol általában elég nagy társaság gyűlik össze, ami garantálja a fergeteges hangulatot. Ráadásul az olvasók és hallgatók (vagy nézők, hehe) közül is mindenkit szívesen várunk szerda esténként törzshelyünkön, a 18. kerületi Market Caféban.

Az adások csúcspontja a világhírű  Gamekapocs Élő Kvíz (C) (TM), ahol zenei- és általános feladványokra várjuk a válaszokat a műsorok alatt folyamatosan működő chaten, s játékokat, Gamekapocs bögrét és mindenféle más jóságot osztogatunk szét a nyertesek között.

Ha szeretnél egy laza hangulatú, játékokkal, csajokkal és kvízzel megspékelt estét, akkor szerdánként 19:00 órától kapcsolj rá a Gamekapocs Radio LIVE adására, s közben chatelj szerkesztőkkel és a többi hallgatóval.


Gamekapocs Rádió - Best of Season 1
63 komment - szólj hozzá!