Start the Party! Save the World villámteszt

  • Írta: Ca$h
  • 2011. december 15.
  • move, ps3, start the party, teszt
Link másolása
Két évvel ezelőtt a Start the Party egyike volt az első move-os játékoknak, nekem személy szerint tetszett, az egyetlen gondom csak az volt, hogy már nem járnak hozzám olyan sűrűn a haverok, hogy ki is tudjam élvezni a lényegét. Itt van nekünk most a folytatás, mely ezúttal már történettel is rendelkezik.

A Start the Party alapötlete, hogy minijátékok tömkelegével megteremtsen nekünk egy fergeteges bulihangulatot, amikor a haverokkal összegyűlve, egymás ellen versengve röhögünk az idiótábbnál idiótább kis versenyeken. Összesen négy játékos tolhatja, akik első körben kiválasztják a nekik legszimpatikusabb kis hőst, melynek arcát - a kamerával fotót készítve- mi magunk fogjuk kölcsönözni. Ha jól eltaláljuk a beállítást, ritka poénos lesz a végeredmény, lévén a legtöbb játékban az éppen megmentendő kis eszkimó vagy éppenséggel búvár arcán is mi fogunk visszaköszönni.


A négy játékos egymást váltogatva tudja összemérni tudását, és természetesen az fog nyerni, aki a legmagasabb összpontszámot éri el. Az első részhez képest szinte csak annyit fejlődött az anyag, hogy ezúttal már lesz egy jópofa háttérsztori is – no, persze nem kell olyan nagy dologra számítani –, miszerint a szörnyű Dr. Rettenetes megtámadta kicsiny bolygónkat, káoszt teremtve mindenhol.


Nekünk javarészt az lesz a dolgunk, hogy a menekülni vágyó delikvenseket megmentsük a biztos haláltól. Fogunk irányítani majd helikoptert, hogy a háztetőkön lévő emberkéket felszedegessük, vagy éppenséggel tengeralattjáróval igyekszünk összeszedni a süllyedő búvárokat, de lesz olyan is, amikor az égő hajóból fogjuk elkapni a kiugrani vágyó tengerészeket, akikre még egy vérengző cápa is vadászik.


A minijátékok nagyon viccesek, pörgősek, és sokszor rekeszizmot szaggatóak tudnak lenni, külön jópofa dolognak tartottam, hogy több helyen is látni fogjuk magunkat a tv előtt ülve – az aktív kamerának köszönhetően –, vagy éppenséggel a saját magunk által készített fotó lesz a megmentendő áldozatok arcán. Ugyancsak tetszett, hogy ezúttal már kontrollerrel is lehet játszani a többieknek, mikor éppen mi vagyunk soron a Move-fagyival. Az már csak a haver jóindulatán múlik, hogy nekünk próbál-e majd segíteni – a magasabb pontszám eléréséért –, vagy éppenséggel hátráltatni fog minket a sikerben. Tény viszont, hogy a röhögés garantált.


Ez idáig szépnek és jónak hangzik, de akad sajnos feketeleves is bőven, hiszen valami megmagyarázhatatlan oknál fogva nincsenek a játékban trófeák. Nem tudom, hogy ezt manapság ki és miért engedélyezte, és hogy lehet-e egyáltalán ilyet csinálni, de tény, hogy nincsenek. Az új sztori, a kamera aktív használata és a többiek bevonása a meccsünkbe mind-mind jópofa dolgok, de alapvetően az összes minijáték ugyanarra a sémára épül és ez nem sokat fejlődött az elődhöz képest. Tehát aki az első részt imádta az ezt is fogja, ez garantált, de így két év távlatából már nem állja meg a helyét a piacon, nem képes kielégíteni a játékosok magas elvárásait. Aki tele van pénzzel, annak mindenképpen ajánlom, de akinek oda kell figyelni minden egyes fillérre, az jobban teszi ha más játék után néz!

8.
8.
Donpedro
Kevesebb Move/Kinect, és több mainstream tesztet a népnek! :)

Hol marad a Saints Row 3 teszt? D:
7.
7.
D5000
#6: A reagod stilusabol es a hozzaallasodbol is latszik, hogy csak munkakent tekintesz a tesztelesre... csak nem elert a burn out?:)
6.
6.
Ca$h
Nekem és más tesztereknek a világon annyi is bőven elég volt, hogy mikor teszteltem a játékot (3hete) nem volt még trófea!
4.
4.
adriano28
0:45 fotoshop.. tudod a dolgod ^^^^
3.
3.
danez11
http://psnprofiles.com/trophies/Start-the-Party-Save-the-World
2.
2.
ReNegAdE
#1: Csak mert nekem adja a trophykat!Nem értem!
1.
1.
ReNegAdE
Milyen trófeákra gondolsz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...