Bemutatkozik a Men of War

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A Men of Warról már korábban is hallottunk, akkor azonban még a langyos fogadtatást kapott Faces of War kiegészítő lemezeként futott a projekt.
A Men of Warról már korábban is hallottunk, akkor azonban még a langyos fogadtatást kapott Faces of War kiegészítő lemezeként futott a projekt.

Mára kiderült, hogy a Faces of War Expansion munkacímet viselő második világháborús stratégia Men of War címen önnáló darabbá vált. A játék három egyjátékos kampánya olyan földrajzi helyeket érint majd, mint Oroszország, Észak-Afrika, Ukrajna, Görögország, Olaszország vagy Németország. Az elsődleges hadjárat két orosz újoncról, Smirnovról és Kuznetzovról szól: a történet hadseregbeli életük körül forog majd.

A Faces of War felhozatalát ötven új harci járművel, egy új többjátékos nációval és több térképpel egészíti majd ki a nyáron megjelenő Men of War. A most érkezett hét screenshot a bizonyíték arra, hogy a folytatás finoman szólva se szép (valójában ide a "ronda" jelző illett volna, kiegészítve azzal a bizonyos k-betűs foglalkozással, de mi nem beszélünk csúnyán).
9.
9.
Rommel93
SEGITSÉÉÉG!!!!!!!!!!! A FACES OF WAR-ban A KIKÉPZÉSEN NEM TUDOK TOVÁBBJUTNI, MIT KELL A VONATNÁL CSINÁLNI??????????????
8.
8.
kokusz07
omg mit csinál aza a csávó a 3. képnél? a tűzben áll?XDDD érdekes játék.. nekem nem naon jön be de hát izlések és pofonokXP
6.
6.
Micro Face
Nekem még be jönn a game.
5.
5.
huszti
sztem nem csúnya..elmegy
4.
4.
Skull
Hát. A 3. kép tényleg elég "ronda". (A kocsi, az emberek, a fák.)A többi elmegy.
2.
2.
Samsungkris
1.
1.
Aramisz93
Szerintem egyáltalán nem ronda...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...