Játék készül a Dexter című sorozatból

  • Írta: Daks
  • 2008. március 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Játék készül az Emmy és Golden Globe díjat is nyert Dexter című TV sorozatból. A cuccot a Marc Ecko és a Showtime Networks közösen szállítja.
Játék készül az Emmy és Golden Globe díjat is nyert Dexter című TV sorozatból. A cuccot a Marc Ecko és a Showtime Networks közösen szállítja.


A játék segítségével a sorozatgyilkos főhős, Dexter Morgan szerepébe csöppenhetünk bele, aki nem mellékesen Miami rendőrségének egy kitűnő nyomszakértője. Az Egyesült Államokban a már a második évadnál tartó sorozat játék változatáról egyelőre semmit nem tudni, az első részleteket a kiadó az elkövetkezendő hónapokban adagolja nekünk apró infódózisok fomájában.
10.
10.
meridarider
nemtudom lehet h hülyének fogtok nézni de erről én még életemben nem hallottam:S
9.
9.
Daks
new york kihúzva, kosz es bocsika :)
8.
8.
demon68
a kedvenc sorozatom de nem tudom lehet-e egyáltalán jó játékot csinálni belőle. nem örülnék egy akciójátéknak belőle, de ha csak végig beszélgetni kell az nem lesz túl izgalmas. és tényleg Miami, nem New York.
7.
7.
Obi1
Szeretem a sorozatot, mondjuk a második évad annyira nem jött be.
6.
6.
Gyurk
Dexter a Miami rendőrség kitűnő nyomszakértője. Nem pedig New York...
5.
5.
felegyi
Marc Ecko's játékból ugytudom hogy csak 1 volt,az a graffes Getting Up amit végigtoltam,és nekem bejött!A grafikája nem volt a legjobb de a játékmenete példás!Ha ez is olyan lessz,persze akornak megfelelő kinézettel nálam befutó!
4.
4.
General Thomas
Egyetértek Halferrel, nekem is csak az a game volt jó, más nem volt rendes....remélem nem cseszik el ezt is :/
3.
3.
Halfer
Dexter fanatikus lévén remélem, hogy egy igazán igényes játékot kapunk, nem csak egy "tarolt a film? legyen játék is" típusú elkapkodott semmitérő játékot. Ha arra gondolok, hogy eddig mely filmek esetében jött ez be, csak a fantasztikus TCoRiddick EfBB-re tudok gondolni, egyszerűen számomra a többi elenyésző vagy egyszerűen semmitmondó volt.
2.
2.
ios008
érekes lehet..

a harmadik évadot is adagolhatnák már a sorozatból :)
1.
1.
McSACC
Ha rossz lesz akkor is végigtolom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...