Race Driver: Grid szépségek a galériában

  • Írta: Daks
  • 2008. május 27.
  • Képek
Link másolása
Most hétvégén érkezik a Race Driver: Grid, nekünk pedig ma van szerencsénk prezentálni róla egy szép nagy adag kedvcsináló screenhotot!
Most hétvégén érkezik a Race Driver: Grid, nekünk pedig ma van szerencsénk prezentálni róla egy szép nagy adag kedvcsináló screenhotot!

A TOCA sorozat legújabb részében az amerikai izomautók versenye, az európai túra bajnokság, és a japán drift meccsek kapják a főszerepet. A május 30-án boltokba kerülő Grid demója jelesre vizsgázott nálunk, szóval nagyon úgy tűnik, hogy vége a Pro Street királyságának!

Ugrás a galériához

27.
27.
Balint603
Tényleg ennyire rossz az irányítás, vagy elviselhető?



És Ps2-re soha nemlessz?? :P
26.
26.
ptogamer
Szerintem semmivel se jobb a nfs ps-nel en semmi valtozast nem lattam a ketto kozott.
25.
25.
biolencse
Keményen megmondtad a magadét. Én szinte meg is rémültem. Egyébként szerintem majdnem mindenkinek ez a véleménye a ProStreet-ről. Még nekem is, pedig csak 74%-ig jutottam el. Ott mondtam, hogy elég, nem bírom tovább.
24.
24.
SL89
Hat a Pro Streetnek ezzel biztos befellegzett ... mar a demo jobban tetszedt mint a Pro Street :P ... Nagy game :D
23.
23.
lac15
én amióta kiprobáltam a GT5 prolouge-t azót az a top az autós játékokban, de még a gta4nek is sokkal jobb az irányitása autó téren mint ennek, egyszerüen nem éreztem benne a kocsit, mintha egy matchboxot irányitottam volna
22.
22.
tjames
#23 és#24: Úgy mondtok véleményt hogy nem is játszottatok a PS-el. A játék ugyanis nem 10-20 perces, hanem sok órás. Ha végigjátszottátok volna, most nem látnátok a GRID-et fényévekkel jobbnak. És ez nem azt jelenti hogy ne lenne jó, mert az. Csak a különbségek nem akkorák. Csak ez most "slágerjáték" az meg már akkor sem volt.
21.
21.
Mr.BEAN
sztem a pro street-nél minden jobb, magánvélemény, 20 percig bírtam kb az nfs-t, nekem pl a grid fényévekkel jobban tetszik, nooffense
20.
20.
tjames
#18: :) Az a lényeg hogy ha tetszik, uccu, vedd meg!

De én a mögötted szólókkal értek egyet. Dirt + ProStreet feeleingje ugyanez mint ennek. Nekem sem nyújt többet (a demo alapján). Szebb mint a PS, de ennyi.
19.
19.
Dr Kratos
A Demó irányítása nekem nagyon ratyi volt,remélem jobb lessz a véglegesé !
18.
18.
lac15
a prostreet-ben azt jobban szeretem h kicsit nehezebb volt az irányitás

17.
17.
Aramisz93
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem egyáltalán nem jobb a pro streetnél. A grafika mondjuk lehet hogy szebb, de a hangulat meg az egész játék egyvelege teljesen pro street.
16.
16.
biolencse
tjames!

Felébredtem :) De ha tudnád mióta várom már a TOCA legújabb részét. A harmadik részt sajnos nem tudtam megvenni. És akkor most itt van a Grid, ami nekem iszonyatosan tetszik. :) Ha lesz egy kis plusz pénzem rögtön megveszem.
15.
15.
rol88
Az IGN 8.7 -re értékelte!!!
14.
14.
tjames
#15: Jóreggelt! :) Elvileg igen, mivel az nem folytatódik. Ez van helyette, így evezhetjük TOCA -nak is, bár merőben más.
13.
13.
biolencse
Micsoda? A grid a TOCA legújabb része?
12.
12.
tombar
hát szerintem nem királykodik a pro street.
11.
11.
ATi0021
12 Láttam én is hogy az Xeset már feltették. Jah és én is megveszem eredetibe a multi miatt.
10.
10.
xboxparadise
Már fent is van torrent oldalakon.

Kalozkézen a Race Driver Grid XD.

Én inkább eredetibe veszem meg.
9.
9.
felegyi
Én ki se próbáltam, nem is fogom... Azt mondják PC-re kaksi lett, nekem ennyi több is mint elég.
7.
7.
tjames
#7: Természetesen. Csak szerintem TÚLZÁS hogy sokkal jobb. Jobb ez kétségtelen, de nem esett le az állam, mivel az "elődeivel" rengeteget játszottam.

#8: Szerintem újonnan megjelenéskor nem. Szerintem arra a sorsra jut mint a PS, azaz, hamarosan rengeteg használt lesz jóval olcsóbban. Szerintem megéri vele várni két hetet, ozt spórolni párezer forintot. Szerintem... :)
7.
7.
lac15
nekem túl arcade volt a demo.....
6.
6.
Guppi
James: akkor szerinted nem érné meg az árát? Nekem így demó alapján teccik csak nehéz a drift.
5.
5.
coderman
#5 ezek szubjektiv dolgok nekem sokkal jobban tettszik ennyi.
4.
4.
tjames
Tányleg nem volt egy király a PS, node ha ti (is) végigvittátek azt is, meg a dirt-öt is, akkor hogy mondhatjátok hogy ez mennyivel jobb???? Nem jobb ez annyival, csak a kettő elegye. A kettő előnyeit egyesíti, de nem mondanám hogy HÚÚÚ EZ MENNYIVEL DE HŰDE JOBB.
3.
3.
coderman
Pro street nálam soha nem volt a trónon. Max alattvaló :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...