Bruce Willis játszhat a Kane & Lynch moziban

  • Írta: Daks
  • 2008. június 4.
  • Cooltúra
Link másolása
A Kane & Lynch: Dead Men alapján készülő mozifilm két főszereplője Bruce Willis és Billy Bob Thornton lehet, ebből az egyik szinte már biztos befutó.
A Kane & Lynch: Dead Men alapján készülő mozifilm két főszereplője Bruce Willis és Billy Bob Thornton lehet, ebből az egyik szinte már biztos befutó.


Az Eidos akciójátékából a Touchstone Pictures és a The Surrogates Studio készít filmet, a The Variety mozimagazin értesülései szerint pedig a produkcióval hírbe hozott két sztár közül Bruce Willis már vissza is jelzett, hogy szívesen játszaná Adam "Kane" Marcust a vásznon. Billy Bob Thornton-ról egyelőre nincs hír, de minden bizonnyal remek párost alkotnának így ketten, úgyhogy szurkolunk a producereknek!
10.
10.
kasy
Az, hogy jól sikerül egy adaptáció mindig benne van a levegőben, csak a filmkészítők még nem értek meg arra a szintre, az általános végeredmények alapján. Nem találják meg az aranyközepet.
9.
9.
paker
A Banditák a legnagyobb film, persze kategóriájában. Megnézném én is Őket , újra együtt!!!
8.
8.
Glek
Ki gondolta volna hogy Willy-ke benne lesz. :D Kicsit tényleg öregecske már. :) No de majd kiderül mennyit bír még a vén kujon. :D
7.
7.
girgosz
Csak Bruce 53 éves Kane meg 30 valahány...
6.
6.
demon68
két elmebeteg sorozatgyilkosról lehet jó filmet csinálni, főleg ezzel a két főszereplővel! csak ne építsenek túlságosan a játék sztorijára, elég ha az alapszitut áthozzák
5.
5.
Dcrysis02
lehet ez jó film lesz. 2ekkora szinész....na jólvan Willis nagy Thorton is jó :DD Ha 2ekkora név van benne lehet hogy komolyan veszik és nem ronditanak bele túl nagyot.
4.
4.
suti_88
hát őszintén? nem lep meg. a szereplők mindenképp jó választásnak bizonyulnak...willisre amugy is ráférne már egy jó szerep. a játék nem volt nagy durranás, a film-től sem várok túl sokat. Bizonyára egy brutális, látványos, teleeffektezett, mclane-es beszólásokkal tarkított filmet kapunk az arcunkba. Jó akciófilmekből amugy is hiány van...szal érdekes lehet.
3.
3.
Halfer
Kicsit belegondoltam a dologba ezekkel a színészekkel és annak ellenére hogy sosem vagyok oda a játékból film ill. fordítva adaptációkért, ez rohadt jó lesz :O
2.
2.
Thaddeus
De Lynch feketehajú, kicsit kopasz nem? Thornton meg barna? Pár manapság tökmind1 :D
1.
1.
coderman
Imádnám ha Billy Bob Thornton elvállalná, a Banditákban is mekkorát alakítottak így ketten :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...