Letölthető a Dark Sector kipróbálható változata

  • Írta: fojesz
  • 2008. június 11.
  • Letöltés
Link másolása
Bár a Dark Sector már hónapok óta kapható, demó még nem készült belőle: a játékról megoszlanak a vélemények, így érdemes volt várni a vásárlással.
Bár a Dark Sector már hónapok óta kapható, demó még nem készült belőle: a játékról megoszlanak a vélemények, így érdemes volt várni a vásárlással.



Az Unreal Tournament sorozatról elhíresült Digital Extremes legújabb akciójátékában Hayden Tenno ügynököt alakítjuk, aki a congenital analgia nevű betegségnek "köszönhetően" nem érez fizikai fájdalmat, így hősünk maga a megtestesült szuperkatona. Akinek felkeltette érdeklődését a történet, cammogjon el az Xbox Live Marketplace-re, s tegye magáévá a kipróbálható változatot.
7.
7.
Malazia
Gyerekek ez egy hatalmas nagy játék..bár lopkodja a játékokból a különféle elemeket,de legalább jól megvalósítva tálalja azt...nem mondom a brutal mód mondjuk kihozza az emberből az állatot,de a game egyébként pazar.. :)
6.
6.
air 2
Ahogy elkezdtem,nem nagyon tettszett,de ahogy haladtam a sztoriba egyre jobb lett.Gyönyörűek a fény,árnyék hatások!Jó game lett!!!
5.
5.
westZsolt
Ps-en már régóta fernn van és osztom a véleményt, Nagyon nagy Gamma, és Para :P
4.
4.
tjames
:) Asztem csak nekem jött be nagyon. Frankó kis játék ez. Pont jókor jelent meg a GoW és a GoW2 közt. Játékmenete azokhoz hasonlóan odaver, grafikában pedig tényleg még alázza is a GoW-ot.
3.
3.
Tokodboy
Nekem simán 8,5 pont vag 9

Grafikailag büntett a cucc, a GOWot nyakból töi ketté

2.
2.
Dr Kratos
1.
1.
tjames
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...