Érkezik az IL-2 Sturmovik a konzolokra is

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A 505 Games ma bejelentette, hogy a következő esztendőben megérkezik sikerjátékuk, a repülőszimulátor IL-2 Sturmovik konzolokra szánt változata.
A 505 Games ma bejelentette, hogy a következő esztendőben megérkezik sikerjátékuk, a repülőszimulátor IL-2 Sturmovik konzolokra szánt változata.

Az egyik legsikeresebb repülőszimulátor túl van már néhány kiegészítő lemezen, ám eddig csak a PC tulajok élvezhették a játék nyújtotta szórakozást. Az 505 Games gondolt egy merészet, és megbízta a Gaijin Entertainment csapatát, hogy készítsék el a II. világháborús repülőszimulátor konzolokra szánt változatát. Az IL-2 Sturmovik: Birds of Prey 50 remekül összerakott küldetést tartalmaz majd, s ezt mind az utánozhatatlan háborús hangulat teszi még élvezetesebbé. A játékosoknak lehetőségük lesz választani, hogy arcade szintű, vagy pedig valódi szimulátoros irányítást szeretnének-e használni, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Miután befejeztük egyjátékos kampányunk, nyugodtan belevethetjük magunkat az online csatározásokba. A zenére ismét nem lehet panaszunk, mert a méltán híres Jeremy Soule fogja komponálni azokat. A megjelenés valamikor a következő esztendőben várható PS3, X360, PSP és DS platfromokra.
3.
3.
Glek
Akarom mondani: Neeeeem! Kizááárt! :) Remélem így már érthető.
2.
2.
Glek
JEJEJEJEJEJEJ!!!! Ezért imádkoztunk már mióta! :D

Neeem kizárt, hogy elk*rják ők is ilyen AC6 meg Blazing Angels féle majomságot csináljanak belőőle.

Egyébként gombkombinációkkal azért kontrolleren is sokmindent lehet csinálni, s mivel ott kézreáll mind, gyorsan lehet váltogatni a kombinációk között. :) Vagy akár egy olyat is el tudok képzeni, hogy neked kell kattingatni a műszerfalon. Igaz ez elég lassú, de egy időlassítással már meg lehet oldani SP-ben. No meg persze a fontosabb dolgok kontrollerről azonnal elérhetőek lennének. :) Huhúúú ennél jobb napom már nem is lehetne. :D A másnaposságot is amolyan emléknek, emlékeztetőnek fogom fe. Eszembejuttatja a tegnapot. :D
1.
1.
Chocho
Az egyik legjobb repülőszimulátor a világon. Viszont abban erősen kételkedem, hogy konzolon sikeres lesz, lévén PC-n is csak a komolyabb szimfanok tolták... Ezért is lett kultuszjáték.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...