Az első Lord of the Rings: Conquest trailer

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 21.
  • Videó
Link másolása
Végre mozgásban is megtekinthető a Star Wars Battlefront készítőinek legújabb játéka, amely Középföldére kalauzolja a játékosokat.
Végre mozgásban is megtekinthető a Star Wars Battlefront készítőinek legújabb játéka, amely Középföldére kalauzolja a játékosokat.


A multiplayer csatákról híres Battlefront után a Pandemic csapata egy teljesen más univerzum felé fordult, és a közkedvelt Gyűrűk Ura világban kezdte el fejleszteni legújabb multiplayer játékát. A Lord of the Rings: Conquest Középfölde legnagyobb csatáit tárja a játékosok szeme elé. Küzdhetünk akár a jó, akár a gonosz oldalon, hogy megmentsük, vagy elpusztítsuk a hatalmas világot. Az előzetes hírek szerint a mókában egyszerre 8 játékos vehet majd rész egymás ellen küzdve, vagy pedig csapatba verődve. Úgy tűnik, a látványra és a hangulatra nem lehet panaszunk az év végén megjelenő játékban.
10.
10.
wildláma
kit érdekel a graf? legalább elfut a szutyok gépeken is :D
9.
9.
drip
Hát ez tuti kelll majd nekem!!!A grafika meg nekem itt nem anyira számít jó ez így már most nekem ha meg újítanak rjta az meg csak jobb lesz én a GYűrük Ura játékokat a feelingje miatt szeretem akár csak a filmet meg a könyvet
8.
8.
torppapa5
Nem kevés jó játék jön ki az év vége felé.
7.
7.
Hablaty
Sztem faja lesz, várom.A grafot meg ki nem szarja le.Nekem eddig minden gyu játék bejött és sztem ezt se szúrják el.
6.
6.
Rave24
hát ja, nekem csak az a rész jött be ahol legolas leöli az olifántot, csak azért mer egy kicsit PoP-os feelingje volt, ahogy elöttem is mondták már. sztem ez a játék menet inkább jobb a BF és a(z) SWBF játékoknál jött be, de úgy h csak kardozás van benne, ez olyan mintha a jedi academy lenne megírva CSAK lézerkardok használatával
5.
5.
westZsolt
szerintem nagyon szar a graf :S Ps2-őn a 3.-részt nagyon toltam az komolyan nézki még ma is :)
4.
4.
wildláma
Pusztítsuk el középföldét!!!!!!
3.
3.
Obi1
Egy dolog rontja le szerintem, a viszonylagos realitás elvesztése.Ez alatt azt értem hogy a kardok kék csíkot húznak maguk után, Gandalf beleszúrja a földbe a kardját erre előjön valami erőtér(?), és mindenki pattog össze-vissza - tehát a szokásos japánság érvényesül.

Egyébként az olifánt leölése csak engem emlékeztet a PoP3 egyik Boss-ára?:)
2.
2.
kancsoka
szt nagyon jó játéknak ígérkezik remélem ezért nem kell majd izetni mint a többi online játéknál!!!!
1.
1.
Shagy
Jónak néz ki bár én szivesebben örültem volna egy hack and slash nek mint az ilyennek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...