Három új Battlefield játék van készülőben

Link másolása
A Bad Company még csak most fog megjelenni nálunk, de a készitők már lázasan dolgoznak, hogy a jövőben se legyen csatamező hiányunk.
A Bad Company még csak most fog megjelenni nálunk, de a készitők már lázasan dolgoznak, hogy a jövőben se legyen csatamező hiányunk.

A svéd DICE egyik munkatársa nemrég kifecsegte, hogy pontosan öt Battlefield cím áll fejlesztés alatt. Ebből az egyik a Bad Company, a másik pedig az idén nyáron megjelenő, teljesen ingyenes Battlefield Heroes. A Gamesindustry.biz értesülései szerint a három új Battlefield játék egyike konzolokra fog megjelenni, a második a koreai Neowiz társaság közreműködésével készül majd, és az ázsiai piacot veszi majd célba, míg a harmadik nagy valószínűséggel a régóta várt Battlefiled 3 lesz. Reméljük igazak a pletykák!

Előrendelőink a készlet erejéig a Bad Company
limitált példányszámú Gold extra kiadását
kaphatják meg, a normál játék áráért!
12.
12.
torolaci
10.
10.
Metal fiú
Battlefield OD MEDAL OF HONOR AZOK JÓ HÁBUROS GAME
10.
10.
Metal fiú
9.
9.
Glek
Juhúúúú! Feléled a kedvenc frencsájzom!!! Remélem minden stílusban hozza a szokásos (kivétel erősíti a szabályt, lásd 2142 :)) minőséget. Egyébként a BC egyjátékos módban üt szerintem, multiban meg gondolom vmi CoD félét akartak, mondjuk azt hagyjuk meg inkább IW mesteréknek. :) A Koreai cucctól viszont félek, sztem az ilyen MMO féle (nem feltétlen WoW és hasonlók) tákolmány lesz, hisz ha jól emlékszem a Koreaiak nagy MMO fanok. :) A BF3 pedig egy tuti vétel! :D Azt viszont biztos PC-re veszem meg. Tény, hogy imádok konzolon játszani, de a BF az az egyetlen játék ami kizárólag PC-re illik részemről. :)
8.
8.
Vincenzo
Helyesbítenék...a Bad Company már megjelentXD...Am a Heroest nagyon várom én is...és most már kíváncsi vagyok a másik 3rai s...
7.
7.
Phoenix51
Mikor indítják el a Heroes?
5.
5.
NikoBellic
tom h nem ide tartozik de mégis megkérdem:

a godfatherban a legelején mikor vernek téged 3-an és megjön a csávo és megkell tanulni bunyozni utána nem tok kimenni az utcára hiába nyomom a spacet semmi nincs! plz help! kö9szi!
4.
4.
Xabinho87
Én a Battlefield 3-at várom. Nem lett rossz a Bad Company, de azért ettől többet vártam. Lehet csak a demó volt rosszabb a kelleténél és jó lesz a teljes...:)
3.
3.
Metal fiú
én is várom az nagyon király lesz
2.
2.
wolf15
A Battlefield Heroes-t nagyon várom már.Jó lesz:)
1.
1.
Metal fiú
húúú de jó lesznek : PCre végre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...