Részletek és érdekességek a Skate folytatásából

  • Írta: Daks
  • 2008. július 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Az EGM magazin szeptemberi számában exkluzív előzetes olvasható majd a Skate 2-ről, ám néhány érdekes részlet már most napvilágot látott.v
Az EGM magazin szeptemberi számában exkluzív előzetes olvasható majd a Skate 2-ről, ám néhány érdekes részlet már most napvilágot látott.

A Skate 2 öt évvel az első rész után fog játszódni, San Vanelona városa pedig ez idő alatt átélt egy hatalmas természeti katasztrófát, így több kerületét is át kellett építeni. A játékban lesz egy Tiger Woods-hoz hasonló karakterkészítő program, így akár csajjal is deszkázhatunk majd a megújult környezetben. Lesznek új kameranézetek, a framerate immáron stabil 60 FPS lesz, a gép nem fog tölteni teleportáláskor, és jó hír továbbá, hogy az emberek immáron elugranak majd előlünk, ha a járdán garázdálkodunk. Egyelőre ennyit tudni a nagy Tony Hawk-gyilkos játék folytatásáról, további infók a GC-n, illetve a szeptemberi EGM-ben, melynek igyekszünk majd beszerezni a scannelt változatát is!
4.
4.
westZsolt
teccet az 1 nek a DEMO-jaa XD
3.
3.
Gaben19910117
#2: ez veri a Tony Hawk-ot. Ki kéne próbálnod;)) az fps engem nem zavart az 1nél, én nem vettem észre szaggatást se semmi ilyesmit (x360) na m1 én várom nagyon (Y)
1.
1.
r.o.b.
végre nemkell perceket várni teleportnál xD am sztem ez a katasztrófa izé nem kellene,bár...majd meglátjuk :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...