Skate 2

Sport, Gördeszka
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Electronic Arts
Meglepően jól sikerült az EA gördeszkás próbálkozása, a legutóbbi Tony Hawk játékot lazán a földbe döngölte - sokat várunk a folytatástól is!
Értékelés: 8.8

Készül az új Skate

Mi ez, ha nem a gördeszkás videojátékok éve? A Tony Hawk-remasterek és a Skater XL után az EA is bejelentette: az ő deszkás szériájuk, a Skate is visszatér. A megjelenésre sajnos még bőven várnunk kell.

Frissítve: Szertefoszlottak a Skate 4-álmok?

Ha eddig esetleg arról álmodoztál, hogy még valamikor majd deszkára pattanhatsz a Skate-sorozat következő epizódjában, akkor sajnos rossz hírt kell közölnünk, az Electronic Arts ugyanis nem újította meg a cím védjegyét.

Friss képek egy hosszú és lusta hétvége után

Egy egész hétvégényi friss képpel vagyunk nektek adósak, következzen hát a felhozatal. Kedvenceim: Fallout 3: The Pitt, Operation Flashpoint 2, Singularity és Star Wars!

HWSW: Költségcsökkentés és megújulás és EA-nél

A gyenge karácsonyi forgalom miatt nőtt az EA vesztesége, a megújulásra szükség lenne, azonban a körülmények ezt szinte lehetetlenné teszik - írja a HWSW.

Csütörtök délutáni galériamánia

Az Aionguard, a Cellfactor, a Red Alert, a Riddick, a Skate, a World in Conflict és a többi finomság mellett még az októberben leállított Tiberiumból is érkeztek új képek!

A heti játékmegjelenések

Nem túl bőséges hétnek nézünk elébe, azért egy-két érdekes megjelenés akad majd: a napokban jön többek között a Skate 2, a Football Manager Live és a Stoked is.

Egy kis galériamánia csütörtök estére

Burnout Paradise PC, Fable 2 DLC, Fallout 3 DLC, Fuel, Mafia 2, Sacred 2, Skate 2 és Race Pro. Róluk érkezett ma több-kevesebb új screenshot.

Péntek reggeli videóáradat

Renegeteg videó látott napvilágot a CES alkalmából, amelyek között megtalálható az Infamous, Dawn of War 2, Skate 2, Resistance: Retribution és Dark Void.

Skate 2 - amire a holnapi demóban számíthatunk

X360-ra holnap, PS3-ra pedig pedig egy hét múlva érkezik a Skate 2 kipróbálható változata, amely betekintést enged napjaink legjobb gördeszkás játékának folytatásába.

Gördeszkákat lehet nyerni a Skate 2 demójával

A hivatalos Xbox oldalról tudtuk meg, hogy január 8-án, azaz jövő csütörtökön már tölthető lesz a Skate 2 demója. A premierrel együtt nyereményjáték is indul!

Gyengén indul az év, alig lesz játékmegjelenés

Gyengén indul az idei év is, három-négy kivételtől eltekintve semmi normális megjelenés nem lesz januárban. Aztán lassan, de beindul majd a piac.

Január 8-án érkezik a Skate 2 demója

Ha hihetünk az információknak, akkor a Skate második részének kipróbálható változata hamarosan megérkezik Xbox 360-ra és Playstation 3-ra.

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.

Megtekinthető a Skate 2 élőszereplős intrója

Közeleg a január, így a Skate 2 megjelenése is. Az EA ma egy újabb videóval kedveskedett nekünk a játék kapcsán, ez pedig nem más, mint az élőszereplős intro!

Skate 2 - újabb kedvcsináló videók érkeztek

A januárban érkező Skate 2 ismét megmutatja fehérjét két darab új, gameplay videó segítségével, továbbá új érdekességek derülnek ki a szintén most érkezett interjúkból.

Immáron biztos: januárban érkezik a Skate 2

Az EA Black Box stúdió úgy döntött, hogy nem húzza tovább a virtuális gördeszkások idegeit, és bejelentette a Skate 2 pontos megjelenési dátumát.

Kedd esti videóösszeállítás

Ma esti összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Ninja Blade, a Prince of Persia, a The Godfather 2 vagy a Dissidia: Final Fantasy.

Szerda esti videócsokor

Ma esti videócsokrunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Armed Assault 2, a FEAR 2, a Halo 3: ODST, a Prince of Persia vagy a Skate 2.

Elalvás előtti galériafrissítés szerdára

Ma esti összeállításunkban olyan nevek kaptak helyet, mint például az Alone in the Dark: Inferno, a Battlestations: Pacific, a Race Pro vagy az UFC 2009.

Mozgásban a Skate folytatása

A Skate első része sokaknak bizonyított, így várható volt, hogy hamarosan jön a második rész - ráadásul egymagában, hiszen a Tony Hawk sorozat egyelőre hallgat.