Aion - egyre csak szépül

  • Írta: Ghost
  • 2008. október 18.
  • Képek
Link másolása
Új képek jelentek meg az NCsoft által fejlesztett Aion: The Tower of Eternity című játékról, amelyben nem csak a földön, hanem a levegőben is harcolhatunk.
Új képek jelentek meg az NCsoft által fejlesztett Aion: The Tower of Eternity című játékról, amelyben nem csak a földön, hanem a levegőben is harcolhatunk.

A fejlesztők már megannyi remek MMORPG-t készíttettek, mielőtt nekiláttak az Aion fejlesztésének. Ebben a csodás játékban összecsapnak az angyalszerű lények, nem csak a földön, hanem a levegőben is. A friss képeken megcsodálható, hogy mennyit is változott a grafika az elmúlt időben, mennyivel szebbek a fény-árnyék hatások. Úgy tűnik, ideje lesz a nagy riválisoknak számolni azzal, hogy az Aion: Tower of Eternity ígérkezik az eddigi legszebb MMORPG-nek.

Ugrás a galériához

Bővebb információért látogassatok el a magyar rajongói oldalra:

Aionhun.hu

8.
8.
Optimus Prime
#8: hát igen, én is sírva fakadok, ha egy MMO nem a CryEngine-re épül. :)

Tényleg nem túl szép, de nem is csúnya. Sacc olyan Geforce FX szintű grafika, kb mint az RF vagy a Requiem. Eddig ami szép MMO-va találkoztam az a Tabula Rasa volt.
7.
7.
coderman
Ez lehet hogy az mmorpg-k között szép, de a normál mérce szerint prevgen hulladék. A cryengine 2-re épülő scifi mmorpg, na az szép lesz
6.
6.
SNIPERelits
1. Még nincs kész.

2.Meg mmo-ban elég sok effektet kell megjeleniteni egyszerre szal nem kell számitani egetrengető grafikára,szerintem tűrhető.
5.
5.
MetalLord
ez tiszta lineage. semmivel sem szebb
4.
4.
r.o.b.
szerintem szebb mint a wow
3.
3.
Bally King
A LOTRO meg az AOC sokkal de sokkal szebb játékok.
2.
2.
lac15
széptöl messze van

kb mint a WoW ugy nézki
1.
1.
Chocho
Ööö... Lineage 3? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...