Skate 2 megjelenési dátum és videó

  • Írta: huszti
  • 2008. október 24.
  • Hír
Link másolása
Megjelenési dátumot kapott a Skate 2. A premier jövő év tavaszán, egészen pontosan március 3-án lesz esedékes, a jó hír mellé pedig egy új videó és napvilágot látott.
Megjelenési dátumot kapott a Skate 2. A premier jövő év tavaszán, egészen pontosan március 3-án lesz esedékes, a jó hír mellé pedig egy új videó és napvilágot látott.


Az Exclusive Roster névre hallgató trailer a játékban lévő gördeszkásokat mutatja be, így többek közt megismerhetjük Danny Wayt, Chris Haslamt és Chris Colet is. De messze van még az a fránya március!
17.
17.
gery500
jah és amúgy mindig huszti mondja a királyságot
16.
16.
gery500
srácok ti olyan baromságokat mondotok itt össze-vissza k.vára fogalmatok sincs a deszkázásról deszkás szemszögből nézve az EA Skatek sokkal élethűbbek a tony hawk játékoknál és az felháborító h eggyik skatet se adták ki pc-re de még a proving groundot se sőt még azt a régebbi project 8at se így ilyen 4 éves szar american wastelandel kell játszanom
15.
15.
Kyuubi
Én Tony Hawk párti voltam, de szerintem a Proving Ground megvalósításban nagyon szar. Egy bug halmaz az egész... Csak azért nem cserélem el, mert van rajta egy Guitar Hero 3 demo, de a hétvégén meg lesz a World Tour, úgyhogy semmi sem fog visszatartani... Március a deszkások hónapja!
14.
14.
amd33
Skate sokkal jobb minta Tony Hawk régen én is deszkáztam és ezért is sokkal job ba skate thony az szar ennyi...
12.
12.
huszti
való életben deszkáztok amúgy? mert akik a vlaó életben deszkáznak azok tudják miért jó a skate.
10.
10.
huszti
10: azok a biszbaszok a "fish eye" (magyarul halszem, nagyobb látóterű lencse a kamerán) -t próbálják lemásolni.

9.
9.
thurands
vagy lehet hogy a 2-vel játszottam, de az a lényeg, hogy nagyon árkád, tele van lehetetlen dolgokkal. Egyébként sztem itt a skate 2-es vidinél azért van ott a négy csarokban azok a fekete bizbaszok, mert ha már megfigyelted mondjuk az extreme sport-on ott is úgy kamerázzák a csákót, hogy egy másik gördeszkás kamerával követi a kezében és annak is négy oldalt ilyen fekete bizbasz van és gondolom ezt próbálták itt is megcsinálni
8.
8.
thurands
hát én játszottam a tony hawk underground-dal de ott is csak csúsztam a korláton, nyomogattam összevissza a gombokat oszt több milliós pontokat szereztem... pff...
7.
7.
huszti
6.
6.
Doc.
6: játszodtál te már valaha a skate-en?
4.
4.
huszti
azért túl világosak a karakterek, mert még nincs rajtuk az az effekt, hogy árnyékban sötétebb, világosban világos, csak egy alap textúra.



maxgraham: valójában is annyiból áll a deszka, hogy "mész, kickflip-slide"...a tonyhawk lehetetlen hülyeség sztem.
3.
3.
Doc.
2: a tony hawkban meg 1 olliebol double backflip XD szerintem a skate jobb mint a th
1.
1.
westZsolt
karakterek túlfényesek, + minden videóban a 4sarokban sőtétítés, úgye a játékban nem így lessz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...