Hellgate: London - a végét járja

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Megjelenése előtt az egyik legígéretesebb játék volt a Hellgate: London, ennek ellenére mégis megszűnik a hivatalos támogatása, a szervereket pedig leállítják.
Megjelenése előtt az egyik legígéretesebb játék volt a Hellgate: London, ennek ellenére hamarosan mégis megszűnik a hivatalos támogatása, a szervereket pedig leállítják.



Igaz, ami igaz: ezt láthattuk előre. Maga a játék sem sikerült túl jól, a fejlesztők a többjátékos mód "ememósításával" próbálkoztak némi plusz haszon reményében. Hosszas huzavona után júliusban megindultak a leépítések, nem sokkal később pedig bezárt a játékot fejlesztő Flagship Studios. A Hellgate: London illetve a Mythos (a csapat másik címe) jogait megvették, a terjesztés és a támogatás nem szűnt meg, viszont a Namco Bandai bejelentése szerint január 31-én végleg leállítják a játék szervereit. Aki esetleg még kipróbálná a multiplayert, teljesen ingyenesen teheti meg.
13.
13.
Meddogg
ÁHHH, én ezért epilepsziás rohamor kaptam mikor meg tudtam hogy nem lesz Hellgate :S:S
12.
12.
e-1o7
szerintem istenkirály game... az egyetlen dolog ami kicsit zavart hogy túl hosszú.. és az nem is lenne baj, csak az hogy végíg ugyan az :S de am nagyon jó game... teljesen az én lelivilágom az a világ amibe játszógik :D olyan elvont nekem mint a Silent Hill. mondjuk azt nem fogják sose lekörözni.. de imádom az ilyen elvont dolgokat :D
11.
11.
ThurGrek
Na ezért kellett elhagyni a Blizzardot? Okostónik.
10.
10.
Bubiii
Hogy tudok ingyen játszani vele leszedem netről és el kezdem játszani a multit és kész? mert cd key em ugye eredeti nem lesz xD
8.
8.
Kocsis92
a torrentesek is ingyen jácchatnak vele?:D
7.
7.
laca009
hát igen mert jön a dio3 ...:P a dio 2-vel többet játszottam mint evvel pedig meg is van xD
6.
6.
felegyi
Hát a nevet és a jogokat megvették, akár film is lehet belőle, de remélem hogy csinálnak egy folytatást (persze 100%-ban ki cserélik a játékot). Azért annyira nem volt rossz, a játékmenet kicsit zavaró, de attól függetlenül szép emlékek fűznek hozzá...
5.
5.
Torque
Mondanám hogy meglepett, de hazudnék, én kipróbáltam, az elején még éppen hogy tűrhető volt, nade aztán..., a történet zavaros, NPC hang gyakorlatilag nuku, és iszonyú volt az a sok unalmas "gyere démon had nyírlak ki" amit minden pályán végig kellett csinálni. arról nem is beszélve hogy ronda volt.
4.
4.
Optimus Prime
Furcsáltam mikor a nyári EA hírlevélben a Classic kiadását olvastam. Hát nem véletlenül. A játék nálam sem nyerte el a szívem, az előzetesek jók voltak, főleg a cinematicok. De a demó után nagyot bukott nálam. Gyakorta DS egy kis apokaliptikus feelingel.
3.
3.
LiMiT
Hát, nekem nem jött be annyira. Nem volt rossz, egyáltalán nem erről van szó, csak...nemtudom, valahogy nem jött be annyira. Nem is játszottam vele sokat. Valahogy sokkal jobb játék volt amíg nem jelent meg. :S Szerintem!!!
2.
2.
Dcrysis02
Én sokat vártam ettől a játéktól.Anno 06-ban olvastam az egyik újságban róla,és a képek nagyon jók voltak,az ötlet is igéretes volt.Megakartam venni,de ismerősöm figyelmeztetett.Hálás vagyok neki.
1.
1.
ptogamer
Hat en nagyon kevesett jatszodtam rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...