Új képek érkeztek a Fable II kiegészítőjéről

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 2.
  • Videó
Link másolása
Három új képet kaptunk a Fable II első komolyabb DLC-jéről, amely a Knothole Island címet viseli és már a múlt hónap közepétől fogva nem akar megjelenni.
Három új képet kaptunk a Fable II első komolyabb DLC-jéről, amely a Knothole Island címet viseli és már a múlt hónap közepétől fogva nem akar megjelenni.

Ugrás a galériához

A 800 Microsoft Pontért beépülő sziget megjelenését eredetileg december 12-re írták ki, ám akkor tévedésre hivatkozva 22-re javították át a dátumot; no nem mintha számítana, mert azóta újabb csúsztatást jelentettek be. A hivatalos álláspont szerint valamikor januárban jelenik meg a Knothole Island, ám miután most nem kaptunk napra pontos dátumot, csak remélhetjük, hogy nem késik tovább a csomag. Az új képeket helyben megnézhetitek, a többi szépségért ugorjatok a galériába.

5.
5.
tyler001
Igen a Grafika elképesztően szép....a játékmenet tökéletes.....nincs benne annyira sok töltés és rugalmas menete van...a harcrendszer faja :) a kutya ha fél nemtámad xd a varázslatok is királyak..nekem bejön...a fable 1nek méltó utódja :) Imádom:)
4.
4.
MT Raze
Ja, kár h nincs PC-re (meg persze PS3-ra is csak a ferség kedvéért), a Fable: The lost chapters-t imádtam PC-n; az egyik legjobb játék amivel volt szerencsém játszani. (most is fent van ^^)
3.
3.
Doc.
nagyon bejön ez a játék,csak kár hogy nincs ps3 se pcre :| :(
2.
2.
Rabit Wars
Hu én éppen most tolom a sima fable 2 - őt ,de ahogy elnézem új kalandok új táj tuti eszméletlen lesz ez a kiegészítő.
1.
1.
boxgamer12
jaja szokásos fable2 de állat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...