Folytatás készül az újgenerációs Turokhoz?

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 31.
  • Pletyka
Link másolása
Bár a jogokat birtokló Disney nem jelentett be hivatalosan semmit, a fejlesztők a Propaganda Games-et mostanában ért elbocsátások kapcsán elkotyogták a Turok 2 készültét.
Bár a jogokat birtokló Disney nem jelentett be hivatalosan semmit, a fejlesztők a Propaganda Games-et mostanában ért elbocsátások kapcsán elkotyogták a Turok 2 készültét.



A válság hatásaként a Disney Interactive is leépítésekbe kezdett, ami jelentősen érinti a vancouveri Propaganda Games-et is: a kanadai csapat alkalmazottjainak a felét tették lapátra az elmúlt napokban. Félhivatalosan derült ki ezek után, hogy a srácok két játékon dolgoznak jelenleg, amelyek közül az egyik az újgenerációs Turok-játék folytatása. Hogy végül elkészül-e a dinoszauruszokkal díszített FPS új része, bizonytalan: kétségeink vannak afelől, hogy ilyen mértékű leépítés után bármit is le tudna tenni az asztalra a csapat.
13.
13.
deved97
Én nagyon szeretem a Turok-ot nagyon várom a kövezkező részt!!!!
12.
12.
Mobalint
Csak azt nem értem miért Turok 2 jönne? Az már rég van, sőt sztem van vagy 4 része. Ja lehet ti egy másik játékot írtok? Nem tudom de ezt a számozást nem értem, mert a Turok már egy nagyon régi játék. Miért nem adnak neki új nevet, vagy miért nem követik a számozást?
11.
11.
MT Raze
13: Szentem meg Niko face. No mind1. A Turok sose teccett különösebben és az új késescsávó se jön be.
10.
10.
K.G.
Nekem teszett az előző, várom szeretettel.
9.
9.
OldM4n
Hype, híreszteld el, utána dobd el a projectet, majd mégis csináld meg stikában. Nagyot durran. (általában, láttunk már egy-két ilyent) Biztosan lesz, jól eladható brand, kevés origi játékom egyike az ÚJ Turok. (Természetesen megvan a Turok, Dino Hunter, Turok 2-3, új Turok) A karakter nem tetszik egyébként, az origi indián sokkal jobb volt, de még mindig jobban szerethető ez a katona, mint Piko Bellics. (és nem bellik, mivelhogy szláv bevándorló) Várom, ha lesz meg lesz véve. :) When it's done!
8.
8.
endri
nekem nagyon tetszett az első is szóval remélem lesz 2XD

7.
7.
Pukhi-zik
Na nem lesz Turok 2. Ez hivatalos legfrissebb hír!!!
6.
6.
janos941127
szerintem egész tűrhető votl a játék de a story nem tetszik vagyis jó lenne csak kevesebb ilyen katonák meg gyárak meg minden féle.. :S xd
5.
5.
Danyell86
Én még a legelső részt nagyon szeettem, de mikor leteszteltem az újjat, eléégé magasra emelkedett szemöldököm, nem épp pozitív értelemben :) emiatt most nem estem hanyatt...
3.
3.
bishop02
jó játék volt, de most olvastam , h törölt a "be nem" jelentett folytatást!

nekem tetszett
2.
2.
Slik
Húúú, ezt a játékot utálom... Nagyon vártam de nagyon nagy csalodás volt a végén nekem :(



drat itt 1 videó a végéről : http://il.youtube.com/watch?v=PN1blKhCFGk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...