Júniusban érkezik a Prototype

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A tavalyi megjelenés lefújása után az idei év első felére ígérte a Prototype boltokba kerülését az Activision Blizzard, ezt pedig a minap végre pontosították.
A tavalyi megjelenés lefújása után az idei év első felére ígérte a Prototype boltokba kerülését az Activision Blizzard, ezt pedig a minap végre pontosították.



Persze ezt is csak közvetett módon tették meg, ugyanis a New Yorkban megrendezésre kerülő Comic Con meghívójában árulták el, hogy júniusra tervezik a Prototype megjelenését. Rendesen kihasználják a srácok a féléves haladékot, bízzunk benne, hogy mindez a program előnyére válik majd. A Prototype már eddig sem tudhat könnyű életutat maga mögött, hiszen a fejlesztők egy részét elbocsátották, ami késéseket eredményezett, a határidők tartása végett pedig nem egy érdekes fícsört kiszedtek a játékból - a Comic Conon végre lesz játszható verzió, akkor kiderül, hogy mire számíthatunk majd. A New York-i eseményt kihagyóknak pedig kellemes kitartást kívánunk a júniusi megjelenésig!
13.
13.
vuliem
Én amint tudom, tuti megszerzem a játékot. Bár mondjuk én is adom azok véleményét, akik szerint a grafikán itt-ott javítani kéne. De ha a hangulata jó lesz a gamenek, akkor meg a grafikai megjelenése úgyis háttérba szorul majd.
12.
12.
IceColdKillah
Az első bejelentéstől kezdve izgatottan várom a játékot. Imádom a sandbox stílusú játékokat...
11.
11.
Baluka
7: az ilyen játékokra is szükség van, nekem tetszik:)
10.
10.
cemi
hát én már várom sztem jó lesz, a videok alapján fasza lesz, végre szét szedhetem ny-ot

9.
9.
LiMiT
Jaja szerintem is butka lesz a gamma. Nem azt mondom hogy rossz lesz, inkább azt hogy nem olyan lesz amilyennek azt mondták/a jónép várta. Ennek ellenére nekem bejön, mert sok benne a vér, a végtag reptetés, meg érdekes támadások vannak :) Egy próbát azért megér, nem?
7.
7.
janos941127
valamien szinten egyet értek veled Gael de nemtom van bennem olyan h jó is lessz meg h szar is :D xd
6.
6.
Gael
en nem tudom ki hogy van ezzel a jatekkal,de szerintem nagyon gyenge.Nem csak a kinezete kozepes,de ugy nez ki egyre jobban kozponti szerepet kap az esztelen tomegmeszarlas,annak ellenere,hogy igen taktikus jatekmenetet igertek anno,meg az epuletek belso tereinek szabad hasznalatat.Erre az eddigi videokban szornyu animacio,elcsepelt tamadasok,harmatos skillek,botranyos repules lett megvalositva.Viszont a hirveres az akkora,mintha az evszazad jateka elott allnank.Szerintem lesz ebbol akkora beeges,mint meg sosem
5.
5.
piiarr
4: vedd + neki szülinapjára sztem díjazná:D:Dam má nagggyon várom a gamet:Dkicsit web of shadows-s ami nekem az 1ik kedvenc játékom lett:D
4.
4.
fojesz
3.
3.
Baluka
tök jó!:D akkor lesz a szülinapom:D
2.
2.
Dcrysis02
1:Carnage?Ő volt a második kedvenc bűnözőm régen Venom után. :)
1.
1.
G Logan
Nekem eröl a vérronto jut eszembe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...