Prototype

Akció, Képregényes
Kiadó: Activision Blizzard, Fejlesztő: Radical
A Prototype-ban a játékosok Alex Mercert, a genetikailag mutálódott alakváltót személyesítik meg, aki elvesztette az emlékezetét, s most mindenre elszánt, hogy felderítse a múltját övező rejtélyt.
Értékelés: 8.0

Így fut az Prototype-remaster Xbox One-on

Nemrég mindenféle marketingelőzmény nélkül jelent meg a két Prototpye felújított változata, a Prototype Biohazard Bundle. A Digital Foundry megnézte mennyit változott a játék az előző generációs kiadások óta.

Frissítve: Xbox One-ra is megjelent a két Prototype

Különösebb csinnadratta nélkül jelent meg ma Xbox One-ra az Activision nyitott világú antihősös sorozata. A Prototype Biohazard Bundle mind a két részt tartalmazza, de a grafika szemlátomást nem változott sokat.

Felújított változatot kap a Prototype 1-2?

Lassan már nem az a kérdés, hogy mely játék kap újrakevert változatot, hanem az, hogy melyik nem. Ezúttal a Radical-féle Prototype két epizódja került a pletykák kereszttüzébe.

Akciósak a Ubisoft-játékok a Humble Store-ban

Most hétvégén két nagyobb kiadó címeit is akciósan vásárolhatjátok meg: a Humbe Store-ban a Ubisoft játékaihoz juthattok hozzá kedvezményesen, a Steamen pedig az Activision produktumai kerülnek kevesebbe.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

Gyakorlatilag bezárt a Prototype fejlesztője

Az Activision tulajdonában álló Radical Entertainmentet kiherélték. Olyan címeket kaptunk a stúdiótól, mint a Prototype két része, a The Simpsons: Hit & Run és a Scarface, ám a tulajdonosi döntés következtében a srácok többé nem készítenek játékot. A PC-s Prototype 2 nincs veszélyben.

Komoly leépítések lesznek az Activisionnél

Az Activision hivatalosan megerősítette a 3D Realms fejese megszellőztetett híreket, miszerint leépítésekre készül erőforrásainak hatékonyabb kihasználása végett.

A kalózok körében is népszerű a Modern Warfare 2

Rendhagyó toplista következik, melyből kiderül, idén melyik játékok voltak a legnépszerűbbek a torrentezők körében - a Modern Warfare 2 ezúttal is győzött.

Haza eladási toplista - élen a Need for Speed: Shift

Várható volt, hogy az új Need for Speed: Shift is kapásból a legnépszerűbb játékok között nyit majd, azonban a World of Warcraft trónfosztására mi sem számítottunk.

Hazai játékeladási toplista

Befutott a legfrissebb, hazai játékeladásokat összegző toplista, melyből kiderül, hogy a G-Force című animációs film alapján készült játék meglepően jól szerepelt.

Lezárult a Logitech nyereményjáték

Nyereményjátékunkban Playstation 3-as Logitech kiegészítőket és eredeti Prototype játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Nyerj Logitech PS3 eszközöket, Prototype játékot

Legújabb nyereményjátékunkban Playstation 3-as Logitech kiegészítőket és eredeti Prototype játékot sorsolunk ki. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Hatodik helyen nyitott az új Spore kiegészítő

Hatodik helyen nyitott hazánkban a Spore első kiegészítője, az űrbeli lehetőségeinket kibővítő Galactic Adventures, az ArmA II pedig még mindig tartja magát.

Lezárult a Prototype nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a BSC Kft. jóvoltából három darab eredeti, Playstation 3-as Prototype játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Nyerj eredeti PS3-as Prototype játékokat!

Nyereményjátékunkban a BSC Kft. jóvoltából három darab eredeti Prototype játékot nyerhetsz Playstation 3 platformra. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Hetedik helyen nyitott itthon a Prototype

Úgy tűnik, itthon is nagy népszerűségnek örvend a Prototype: Alex Mercer rejtélyes átalakulására még az új Terminatornál is többen voltak kíváncsiak.

Screenshot válogatás nagy visszatérőkkel

Rég hallottunk már az Guild War 2, a Hellion és az Interstellar Marines felől - de a visszatérők mellett megtalálhatóak a szokásos sztárok is!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a nyárral együtt általában az uborkaszezon is elkezdődik, ám ezúttal a kiadók június első hetén alaposan rácáfoltak a hagyományokra.

E3 2009: Megérkezett a legújabb videócsokor

Batman: Arkham Asylum, Blur, DIRT 2, Marvel: Ultimate Alliance 2, Order of War, Resident Evil: The Darkside Chronicles várnak az érdeklődőkre többek között.

E3 2009: Újabb kiállítás előtti trailer-csomag

Egyetlen éjszaka alatt megint irgalmatlan mennyiségű videó gyűlt össze a jövő héten kezdődő E3 kapcsán. Az összeállításban nagyon jó címek szerepelnek, ne hagyd ki!

Felfedték a Prototype rendszerkövetelményeit

Az Activision tegnap bejelentette a Prototype minimum rendszerkövetelményeit - mindezt elnézve azért be kell valljuk, hogy igazán baráti lett a lista!