Játék készül a Drakensang előzményeiből is

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A tavalyi év egyik legjobb szerepjátékának tartott Drakensang előzményei alapján készül játék a német Raden Labs jóvoltából, jelentette be a kiadó dtp.
A tavalyi év egyik legjobb szerepjátékának tartott Drakensang előzményei alapján készül játék a német Raden Labs jóvoltából, jelentette be a kiadó dtp.

A népszerű, lassan 25 éves The Dark Eye című szerepjáték világában játszódó PC-s programot a németek megválasztották saját kedvencüknek, a kiadó pedig büszkén mutatta be a folytatást a minap, amely a The River of Time alcímet viseli, megjelenése pedig a jövő év elején várható. Konkrét információkat nem tudtunk meg a játékról a szokásos kedvcsináló marketingszövegen kívül; a dtp ígérete szerint az új rész szebb, jobb, tartalmasabb és izgalmasabb lesz, mint elődje - és ami nagyon fontos: az első rész előzményeit fogja feldolgozni. Az első képet fent láthatjátok a játékról.

7.
7.
NereusLaceee
Az eredetiéről nem is láttam információkat. De most hogy megnéztem a képeket... sem lettem érdekeltebb.

Inkább kérdezek egy ide nem illőt: Disciples III mikor jön?
6.
6.
Bins
még életembe nem hallottam erről és a tavalyi év egyik legjobb játéka? ráadásul rpg? nahát.
5.
5.
Chavez
Egy jó kis rpg, amelynek az első része angolul pont holnap fog megjelenni!
3.
3.
koffein
en az elözmenyeinek az elözmenyeit värom majd. addig nemerdekel
1.
1.
Chavez
Hmmm ilyen hamar jön? A játék már tavaly nyáron lehetett kapni Németországban, én hülye Friedrichscaffennél nem vettem meg, mert full német volt. Kiváncsi leszek mit dobnak össze, bár még az alapjátékot sem ismerem még.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...