Készül az első Silent Hill felújított változata?

  • Írta: Daks
  • 2009. február 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Nintendo Wii-n és Sony PSP konzolon éledhet újjá a Silent Hill sorozat első része, a felújított változatot a legfrissebb pletykák szerint a Climax készíti.
Nintendo Wii-n és Sony PSP konzolon éledhet újjá a Silent Hill sorozat első része, a felújított változatot a legfrissebb pletykák szerint a Climax készíti.

A pletykát a VG246 magazin indította el, akinek bár se a Konami, se a Climax nem mondott semmit, azért meggyőződésük, hogy bomba biztos az első rész remake-jéről szóló információ. A játék egyébként idén ünnepli tizedik születésnapját, a Silent Hill sorozat 1999-ben kezdte pályáját Playstation One-on, magát a játékot pedig Keiichiro Toyama designer álmodta meg. Reméljük igazuk lesz a srácoknak, jó lenne ismét képernyőn látni a nagy klasszikust!
11.
11.
SWBF2
Te jó ég....nálam biztos vétel lenne....
10.
10.
az első silent hill volt a legnagyobb mind közül.

nem csoda, hogy a filmet is pl azzal akarták meglovagolni.

egyébként rajongók megcsinálták a SH1-et PC-re is, le lehet szedni fájlmegosztókról ( nesze neked PB ), ha vkire rátör a retro feeling és nem fosós ( messze a legparásabb game nemcsak mint SH, de mint bármi, ami eddig megjelent ). meg lehet nézni azért a hangulatot/kihívást a mai cuccokhoz képest...
9.
9.
Kyuubi
Ez az amikor a csávó elveszti a városban a lányát aztán egy sikátorban azok a fehér szarok legyakják?
7.
7.
daft_pete
Bár csak lenne PS2-re és/vagy PC-re is...
6.
6.
laca009
:D én majd tudok vele nyomulni :P psp-n
5.
5.
Gael
A legendakkal van egy hatalmas baj.Tiz evnyi tavolsagbol visszagondolva,csak a jora emlekezel,es a jatek hihetetlen magassagokba kepes roppenni az elmetekben.Azonban nagy hibat kovet el,aki azt hiszi,hogy ezek meg tudjak csinalni ujra,amit elertek anno.Szerintem hagyni kellene ezeket bekeben nyugodni,ebben az uj,mindent fikazos idoszakban csak lerombolnak az egesz filinget,foleg,ha nem lenne multiplatform.
4.
4.
Ca$h
Előbb vagy utóbb arra is kijön no para... =)
3.
3.
Mathia$
kár hogy nem nextgenekre vagy legalább ps2re adják ki :((
1.
1.
Ca$h
Hát azért a PSP izmosabb mint a PSX volt annak idején...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...