Még mindig korai stádiumban van a Prince of Persia: The Sands of Time Remake fejlesztése

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 10.
  • Pletyka
Link másolása
Miután a Ubisoft Montreal átvette a fejlesztést a Pune és a Mumbai stúdióktól, a srácok a nulláról kezdték újra a fejlesztést a legújabb szóbeszédek szerint. Realisztikusabb remake várható, de továbbra is a munkálatok elején haladnak.

2022 májusában vette át a gyeplőt az eredeti fejlesztő, a Ubisoft Monteal a Pune és a Mumbai stúdióktól, noha akkor még azt nyilatkozta a kiadó, hogy az addig elvégzett munkára fog épülni a Prince of Persia: The Sands of Time Remake, most úgy tűnik, hogy a projekt teljesen újragondoláson esett át.

Ezt az Insider Gaming illetékese szellőztette meg, aki belsős forrásokra hivatkozva úgy tudja, hogy a játékot a nulláról kezdték újra. Sokkal realisztikusabb megközelítést kap a projekt, ami teljes grafikai átdolgozást foglal magában, ráadásul új animációkat és mechanikákat is tartalmaz majd a harchoz és a parkourhoz.

Ez még nem minden! A pletykák szerint a mozgást is újrarögzítették motion capture-ben, és a címszereplő herceg karakterét is átdolgozták, azaz Jurij Lowenthal, aki az eredetiben a herceget alakította, nem fog újra a szereplő bőrébe bújni.

A projekt még mindig a fejlesztés korai szakaszában van, ráadásul a magazin látott pár felvételt róla, amiből még hiányoztak a textúrák és az assetek is, azaz még jó messze vagyunk a megjelenéstől. Az ígéretek szerint a Ubisoft egy bejelentésre készülhet hamarosan, talán a június 10-én esedékes Ubisoft Forwardon látunk majd valamit belőle.

1.
1.
crytek
Splinti, Cold Fearből jöjjön már valami..Amúgy nem zavar 90 életre is lenne mit játszanom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...