Felújíthatják a Resident Evil második részét

  • Írta: Daks
  • 2009. március 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A Resident Evil 2 most ünnepli 10. születésnapját, így nem kizárt, hogy a Capcom még idén piacra dobja a horror klasszikus felújított változatát.
A Resident Evil 2 most ünnepli 10. születésnapját, így nem kizárt, hogy a Capcom még idén piacra dobja a horror klasszikus felújított változatát.

Hivatalos bejelentés még nem történt, de a hétvégi Wondercon kiállításon biztató nyilatkozatokat hallhattak a játék rajongói. A látogatók Mike Webstert, a Capcom sajtósát faggatták a korábban már pletykált Resident Evil 2 remake-ről, aki bazsajogva a következőket válaszolta: "stay tuned, lesz néhány bejelentés a jövőben, aminek nagyon fogtok örülni".

Az úriember nem mondta el, hogy pontosan mire gondolt, ha aki ilyen sejtetősen nyilatkozik egy játékról, az biztosan tud valamit! Reméljük tényleg elkészül a RE2 felújított változata, és a PC, a GameCube, a Playstation One, a DreamCast, a Nintendo 64, valamint a GameCom platformok után az újgenerációk konzolokat is meghódíthatja a nagy klasszikus!
15.
15.
laca009
psp-re remélem jön úgy mint a sillent hill:D
12.
12.
thomee84
na az volt az igazi resident evil, még ha csak grafikai tuning lesz akkoris megvenném újra:) kamera, történet, stb stb maradjon pls pls
11.
11.
klemid
6:Ha Wii-re adnák ki akkor nem feljavitani kell hanem lebutitani.:DDD
10.
10.
felegyi
A 4-et már kiadták Wii-re, havernál játszottam vele. Egész jó, főleg hogy eltűnt a lézer célkereszt, és van benne Ak!
9.
9.
Mathia$
Ja én is láttam a Disc-clubban
7.
7.
Slik
De megjelent RESI 4 Wii Edition :D
6.
6.
Mathia$
5.
5.
girgosz
hát ha felújítják azt 100% h Wii-re fogják. Amúgy is nyilatkozta a Capcom, hogy még több RE-t szeretne Wii-re, de az 5-öt nem akarják lebutítva kiadni. Meg a 0-át az 1 Remaket meg a 4-et is újraa kiadták wii-re szóval biztos.
4.
4.
Mathia$
Sztem nem bizti hogy nextgenes lesz , lehet valami psp,ds vagy wii esetleg ps2-ség
3.
3.
felegyi
Örülök neki, a 2. rész a kedvencem.



3# Tuti marad.
2.
2.
Dr Kratos
Remélem a fix kamera nem marad .
1.
1.
cemi
örülnék neki, anno nagyon sokat játszottam vele, és nagyon tetszett, és este igen csak filinges volt nyomni, rem megismerhetem az ujgenerációs változatott is(jó lenne)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...