Company of Heroes - Úton az újabb kiegészítő

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Warhammer 40.000: Dawn of War és a Homeworld fejlesztői által készült a Company of Heroes névre keresztelt stratégiai játék, amelynek úton az újabb kiegészítője.
A Warhammer 40.000: Dawn of War és a Homeworld fejlesztői által készült a Company of Heroes névre keresztelt stratégiai játék, amelynek úton az újabb kiegészítője.


A Company of Heroes a csodaszép grafikájával és izgalmas játékmenetével elnyerte a stratégiai játékok kedvelőinek tetszését, s ennek eredményeképpen hamarosan meg is érkezik a folytatás, amely a Tales of Valor alcímet kapta. Ebben a kiegészítőben lesz egy olyan rész, ahol egy tankkal kell küzdenünk a harctéren, s lehetőségünk lesz fejleszteni is azt. A Relic úgy döntött, hogy szeretné ezt a vonalat tovább vinni, s már fejlesztés alatt áll a Company of Heros: One Tank Army, amely a tankot helyezi majd a középpontba. Kíváncsian várjuk, hogy milyenre is sikerül majd az újabb kiegészítő.
7.
7.
wildláma
6: eddig 1 kieg jott ki, és az 2x jobbá tette a játékot. Multiplayerben is nagyot alkotott, mert sokkal több lehetőséget ki lehetett próbálni, pl egy elsöprő német oldalt tankokkal, vagy folyamatos tüzérséget a szövettségeseknél. Ez a kieg nem dob rajta akkorát, de szerintem fergeteges lesz. A jó új kieg az oroszokat tartalmazna, csak akkor meg skirmisben/multiban milyen lenne sztálingrádban amerikaiak hullanak a levegőből pl.
5.
5.
Paradoxx
Mindenkivel előfordul. Remélem azért csinálnak majd valami igazi fojtatást új választható oldalakkal meg egységekkel. Mert szerintem ezek a single player kiegek nem nagyon viszik tovább a játék igazi erejét...
4.
4.
Ghost
Oh, ezt benéztem. Javítva, tényleg még csak eztán jelenik meg :)
3.
3.
Paradoxx
Elég érdekes ez a hír mintha a jövőből érkezett volna. A relic honlapján megjelenési dátum:Release Date: 09/04/2009, a thqun: Release Date:09/04/2009. Sehonnan nem lehet beszerezni se külföldön se itthon. Akkor ez ,hogy jelent meg? Természetesen a Company of Heroes: Tales of Valor nem a Company of Heros: One Tank Army vagy mi...
2.
2.
wildláma
háháááá végre! Még1 kiegészíttő a favorithoz! "Meg is érkezett a folytatás, a Tales of Valor" Mikor adták ki? tudtommal még nem adták ki!
1.
1.
Mathia$
ja ez nagyon kafa game! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...