GDC 2009: Kojima életműdíjat kap a kiállításon

  • Írta: Daks
  • 2009. március 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Életműdíjat kap Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja. Az elismerést a 2009 Game Developers Choice Awards-on veheti majd át, a ma kezdődő GDC-n.
Életműdíjat kap Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja. Az elismerést a 2009 Game Developers Choice Awards-on veheti majd át, a ma kezdődő GDC-n.

Kojima immáron 20 éve van a szakmában, részt vett a Super Mario Bros fejlesztéseiben, a nevéhez köthető a Boktai, a Zone of the Enders és a Tokimeki Memories, de a sztárdesignerek közé igazán csak a Metal Gear Solid sorozattal robbant be. Kojima a 2008-as MTV Game Awards-on is bezsebelt már egy életműdíjat, most azonban magának a játékszakmának a nagyjai ítélték oda neki a kitüntetést. A 2009 Game Developers Choice Awards-ot a Game Develeopers Conference alatt rendezik meg, Kojima sensei április elsejétől pedig hivatalosan is a Konami operatív feladatokért felelős igazgatója lesz - csak hogy teljes legyen a siker.
9.
9.
air 2
GRAT!A MGS1 playstationon a kedvencem volt,maradandó élményt jelentett.Sajnos X-em van,a négy kimaradt az életemből.(mondjuk ezért még nem veszek PS3-mat)GoW 3-ér már lehet:)
8.
8.
Vincenzo
én csak az MGS4-et toltam a felsoroltak közül, de mondjuk ismerem az egész MGS sorozatot és az alapján bőven megérdemli...GRAT!
7.
7.
cemi
Innen is gratulálok, teljesen megérdemelt a díj, az elöléptetés, és igy a siker is!
6.
6.
killzone2
Megérdemli, a MGS4 kiváló befejező sztori lett Snake-nek. Az előző részek is jók voltak mondjuk, persze hogy a 4 is jó lett.
5.
5.
Mathia$
Megérdemli! Nekem a kedvenc járékaim a MGS-széria, csak azt sajnálom hogy a Twin Snakes-el és a OPS-el nem játszottam :S

De majd lehet pótolom :)



james nem tudod mit hagytál ki! Hatalmas játékok ezek mind...
4.
4.
tjames
vagy csak olvastam a hírt....te nem?
3.
3.
Tokodboy
Mario-val?

Akkor nagyon el avgy tévedve, az Sigeru Miyamoto-é:P
2.
2.
tjames
Egyik játékát sem ismerem :S

Nem azt mondom hogy nem tudom mik azok, de ezekből én a Marioval játszottam jó ha 30 percet életemben. Valahogy kimaradt... De azt elismerem, hogy járt neki egy ilyen "Oscar"
1.
1.
Batri
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...