Elégedetlenek a Mortal Kombat fejlesztői

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Elégedetlenségüket fejezték ki a Mortal Kombat fejlesztői a kiadóval szemben, s még az is megtörténhet, hogy ott hagyják a Midwayt, s másik kiadóhoz vándorolnak.
Elégedetlenségüket fejezték ki a Mortal Kombat fejlesztői a kiadóval szemben, s még az is megtörténhet, hogy ott hagyják a Midwayt, s másik kiadóhoz vándorolnak.


A pénzügyi válság nagyon rossz hatással van az amúgy is gondokkal küszködő kiadóra, s ha nem rendeződik a helyzetük, akkor elveszíthetik a Mortal Kombat fejlesztőit. A legutóbbi játék, a Mortal Kombat vs DC Universe sikeresnek mondható, túlteljesítették az eredeti terveket, ám ezért semmilyen plusz fizetést sem kaptak, ezért pedig a Midway válságkezelő eljárásait hibáztatják. Azt is bejelentették, hogy ha nem rendeződik a helyzet, akkor kénytelenek hátrahagyni a Mortal Kombat sorozatot, s egy másik stúdióhoz fognak vándorolni. A kiadó még nem nyilatkozott semmit sem az üggyel kapcsolatban.
13.
13.
david95
Nem értem miért fekáljátok MK ezt a részét.Biztos ez is király.Legalábbis nekem tetszik.Amúgy meg azért nem adták ki a többi részt PC-re,mert eleve a gép az adat tárolásra,internetre meg az ilyesmikre van.Mit gondoltok akkor miért találták ki a PS-t.De az télleg elég nagy szemétség volt hogy kiadtak öt részt PC-re (MK1,MK2,MK3,MKT,MK4)aztán meg csak úgy ot hagyták,és már vagy két,három platformra jelenítik meg folyton.De amúgy télleg kellene bele egy pár új karakter.Vagy legalább egy pár ritkaság,mint PL:Kintaro.Nem értem miért mindig csak A MK1-es meg MK-2 es szereplők vannak mindenütt,a sorozatban.De am biztos jó lesz a MK9,mert nyárra már megjelenik.
12.
12.
OldM4n
Én a Végfelhasználó szeretném elégedetlenségemet kifejezni a MK fejlesztői ellen. Nem egészen értem, hogy képzelik, hogy egy MK sorozattal csak úgy kivonlulnak a PC-ról, és konzol exkluzívvá teszik a teljes sorozatot. Ezt kikérem magamnak, remélem elveszítik az összes fizető ügyfelüket. :oP (Idióták..)
11.
11.
Danyell86
10: őszintén téged miért zavarna egy új rész a Mortal Kombat-ból? Csak érdeklődésből kérdezem, nem, mintha én Mortal fan lennék, de én nem kívánook másnak rosszat, mert nekem nincs rá szükségem...
10.
10.
demon68
nálam elérték a céljukat MK vs. DC-vel, nem vagyok mortal-fan, nem is voltam soha, de a DC karaktereket szeretem, ezért tetszett a mortal vs. dc. a dc karakterek miatt nem illett volna a játékba az igazán kemény brutalitás, nekem tetszett így, ahogy volt.
8.
8.
Gael
en szemely szerint remelem nem lesz tobb resze
7.
7.
naruto88
#6 Szerintem teljesen igazad van mindenben. A storyban kéne valami hatalmas újítás és egy új vonal. Karakterek terén pedig lehet hogy sok van de annyira unom őket ráadásul sok a jellegtelen kis kari, termélszetesen Sub zero, Scorpion meg ezek maradhatnak jó kis felturbóztt kombókkal és támadásokkal de a sok kis csitát le kéne cserélni és új nagy neveket alkotni.
6.
6.
Ragnarök
#6: De ez fordítva is igaz. Van hogy egy játék ront el egy könyvet / filmet. Jó példa warhammer rts sorozat vagy a Harry Potter játékok.



MK-t nem kéne eltéríteni az eredeti történettől és új karakterek sem kellenének mert az tenné tönkre. Kicsit bele lehet piszkítani szép effektekkel meg kivégzésekkel, vagy új kombókkal de nem kell szétszedni a csapatot meg a történetet.
5.
5.
az kemény, hogy túlteljesitették a várakozásokat :D

most nem azért, de szvsz nagyon gyenge lett a stuff. olyan igazi Teen kategóriás, pont a lényeg veszett ki belőle, MK-nak még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető cucc lett.

ha vmi igazán maradandót szeretnének alkotni:

- akkor tovább kell lépni, elfelejteni ezt a sztorivonalat mert az MK3 óta csak lefelé tart a lejtőn

- új karikat csinálni, nem kellenek az ikonikus, százszor lerágott csontok...

- mocskosra, sötétre csinálni a játékot és a sztorit is

- fröcsögjön a vér, jöjjenek vissza a brutális kivégzések

- multiplatform ok, de nem szabad engedni, hogy filmet csináljanak belőle - soha!! ( még a realtive sikeres játékokat is vagy megöli, vagy rossz szinben tűnteti fel )
4.
4.
battlefield2
mi lessz most a vilagal ha nem ok adjak ki a mortal kombatot!
2.
2.
cemi
én meg a játékkal vagyok elégedetlen

de ha másik kiadóhoz kerülne a sorozat+drasztikus váltás illene ide, mert én nagyon vártam de nagyott bukott a szememben-pár nap után tul is adtam rajta(részemröl felesleges pénz költés volt)

viszont a válság kellös közepén még plussz pénz-haldoklik a ikiadó, és innen nézve ez furcsa de ök tudják

de ez csak saját vélemény, ne támadjatok majd
1.
1.
ferrari123
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...