Playstation 3-ra is megjelennek a Fallout 3 DLC-i

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 19.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bethesda bejelentette, hogy az eddigi letölthető tartalmak hamarosan megjelennek Playstation 3-ra is, valamint az új DLC-k fejlesztése is folyamatban van.
A Bethesda bejelentette, hogy az eddigi letölthető tartalmak hamarosan megjelennek Playstation 3-ra is, valamint az új DLC-k fejlesztése is folyamatban van.


A Bethesda által fejlesztett Fallout 3 letölthető tartalmai meglepő sikereket értek el, s ennek örömére a fejlesztők úgy gondolták, hogy még tovább folytatják a történetet, ám ezentúl a Sony konzoljának tulajai sem maradnak ki a mókából. Az Operation: Anchorage június végén jelenik meg Playstation 3-ra, majd néhány héttel később a The Pitt és a Broken Steel is megérkezik. A nyár folyamán a cég további letölthető tartalmakkal fogja boldogítani a rajongókat, ezek közül az egyik a Point Lookout nevet viseli, a másik pedig a Mothership Zeta lesz.
9.
9.
Darth Razor
Nagyon helyes! A Lost and the Damend is átvándorolhatna PS3-ra is! (Csak ugye valószínűleg nem mostanában fog...)
8.
8.
Mathia$
6: azzal nincs baj :D

csak a gta4 dlc, meg ez se jelent meg és most mind2 jön :)
7.
7.
Gael
1:nem az a lenyeg,hanem a jatek vegenek a feloldasat is megkapjuk vegre.Most mar lesz is ertelme jatszani vele.A kiegek csak hab a tortan
6.
6.
Dcrysis02
5:Miért, mikor voltak kiszorítva?

Nem azon röhögnek egész évben hogy ő nekik mennyi exkluzív játékuk lesz?
5.
5.
Mathia$
Helyes legalább most a ps3-felhasználók se lesznek kiszorítva!
3.
3.
G Logan
Inkább uj Elder Scorlt csinálnának végre.
1.
1.
Dcrysis02
Király.A PS3 tulajok is megkapják a magukét.Viszont szerintem ez kicsit túlzás.Mármint a +2 DLC.Jó meg minden, de ha semmi jelentős újítást nem mutatnak be, hamar lerágott csont lehet belőlük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...