E3 2009: Homefront bemutatkozás és látnivalók

  • Írta: tjames
  • 2009. június 4.
  • Hír
Link másolása
A THQ ma bemutatta a Kaos Studios múlt héten leleplezett Homefront névre hallgató FPS-ét. A játékból képeket és videót is kaptunk.
A THQ ma bemutatta a Kaos Studios múlt héten leleplezett Homefront névre hallgató FPS-ét. A játékból képeket és videót is kaptunk.


Jujj, mennyire szerettünk volna egy koreai dzsungelharcos játékot, ahol egy amcsi katonával kellett volna túlélni a keleti erdőségben... hát a fejlesztők csavartak ezen egyet, és Homefrontban Észak-Korea rohanja le Amerikát. Szóval a dzsungelharc elmarad, helyette kapunk egy kis gerillaharcosdit. A most látható nem túl hosszú ingame video alapján a játék egészen egyben van... de azért várjuk ki a végét. Bizonyosan hallat magaáról hamarosan még a játék.

Ugrás a galériához

7.
7.
bledzer
Piszok király:D nagyon ott a van a cucc a szeren várjuk sok szeretettel:)
6.
6.
Mathia$
Nekem nagyon bejön ez alapján!

Végre észheztértek THQ fejlesztői!
4.
4.
Takuma Sato
A képek nagyon szépek!!

A vidi meg egyszerüen fenomenális!!

Jöhet jöhet!
3.
3.
Torque
Egy kicsit zavarban vagyok, de mintha a rakétavető úgy nézne ki, mint a Frontline-ban a RedStar szövetség rakétavetője, a koreai terepjáró pedig szintén, mint a Frontline RedStar terepjárója. Gondolom nemcsak lusták voltak, ennek oka is van. Amúgy minden jel arra mutat, hogy kapunk egy jókis Single kampányt is a várhatóan az elődhöz hasonlóan mesés multival karöltve.
2.
2.
Dcrysis02
Jónak tűnik, bár remélem majd nagyvárosokban is küzdhetünk, az lenne igazán ütős!

1.
1.
Giga0509
nem rossz nem rossz...meglátjuk milesz belőle :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...