Kalandjáték készül a Gyilkos Sorok alapján

  • Írta: Daks
  • 2009. július 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Nyomozós kalandjáték készül a Magyarországon is vetített Gyilkos Sorok című krimisorozat alapján. A főszerepben Angela Lansbury, azaz Jessica Fletcher!
Nyomozós kalandjáték készül a Magyarországon is vetített Gyilkos Sorok című krimisorozat alapján. A főszerepben Angela Lansbury, azaz Jessica Fletcher!

A történet szerint kedvenc írónőnk éppen a Nyári Kert Fesztivál nevű rendezvénysorozaton vesz részt, amikor egy kertlátogatás alkalmával holtan talál egy Matthew O’Neill nevű férfit. A nyomok gyilkosságra utalnak, ám kinek állhatott érdekében megölni egy békés, öreg kertészembert? Idén ősszel fényt deríthetünk a dologra!
10.
10.
endreker
monduk a képeket elnézve és hogy nyomozós kalandjáték kétlem hogy olyan jelenetek lennéek majd benne amiket én az előbb leírtam :)
9.
9.
endreker
képzeljétek majd el ahogy éppen Jessica fletcher éppen szaladgál a játékban és kis műfogsorokat meg kozmodiszkeket kell majd felvenni. a nitro meg majd a járókeret kesz XD ahogy majd éppen átugrik egy szakadékon a nénike :D XD XD XD hát ez jó lesz kiváncsi leszek rá.
8.
8.
tommy93
6# Jéé az enyém is xD
5.
5.
Giga0509
Jézus atya úristen! nagyanyám mindig ezt nézi,ennél nagyobb baromságot én még nem láttam...
4.
4.
lajos123
t.roli XD mekkora lol! :D

szerintem teljesen jó a sorozat is, kíváncsi leszek mi lesz belőle^^
3.
3.
t.roli
Ez a nő, ahova csak megy, ott gyilkosság van, én SOHA nem hívnám meg vendégnek, igazából még az országból is ki kéne tiltani! :D

Én félek tőle!



A sorozatot meg szoktam nézni, szóval valószínű játék formályában eljöhet az otthonomba is.
2.
2.
szada95
hahaha lol mikből fognak még játékokat csinálni:)
1.
1.
megalonagyix
láttam pár részt :) tetszik a grafja
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...