Comic-Con 2009: Jön a Force Unleashed PC-re

  • Írta: fojesz
  • 2009. július 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Rendben, annyira nem ütős bejelentés, mint vártuk, de azért vélhetően a PC-s kollégák örülnek neki, hogy oly hosszú idő után PC-re is megjelenik a The Force Unleashed.
Rendben, annyira nem ütős bejelentés, mint vártuk, de azért vélhetően a PC-s kollégák örülnek neki, hogy oly hosszú idő után PC-re is megjelenik a The Force Unleashed.



A számítógépes játékosok egy kanál vízben meg tudták volna fojtani a LucasArts fejeseit, amiért azok galád módon kihagyták őket a Star Wars: The Force Unleashed nyújtotta örömökből. Több, mint egy évet kellett várni, ám végül a Comic-conon bejelentették, hogy PC-re és Macintoshra is elkészül a játék, amely három extra küldetést is tartalmazni fog az eredeti változathoz képest. Az egyik a tavaly bemutatkozott jedi templomos, a második egy Tatooine-on játszódó, konzolokra is megjelenő küldetés lesz, míg a harmadik misszió kizárólag az Ultimate Sith Edition tulajok kiváltsága lesz. Itt Luke Skywalker ellen küzdetünk majd, résztveszünk a Hoth bolygón megbúvó ellenállás felszámolásában, előbbi során pedig Jabba palotájában teszünk rendet, végül pedig Boba Fettel is összeakasztjuk a bajuszt. A télen megjelenő játékban alternatív kosztümök is várnak ránk: Starkiller fizimiskáját Luke Skywalker, Anakin Skywalker, C-3PO, Dooku gróf, Jango Fett és Obi-Wan Kenobi kinézetére cserélhetjük majd.
72.
72.
petimanus
77: Én konkrétan azért, mert a BFII iszonyat béna lett. A története, a küldetések...semmik. Még a Battlefield sorozatnak is az offline verziója izgalmasabb. Magam részéről azt várom, hogy az egységgel, amit végig követünk kicsit közvetlenebb történet, nagyobb küzdőtér legyen. Például: klónháborúktól kezdve egy jedi oldalán harcolni, 66-os parancsnál megpróbálni megölni a jedit és a birodalom korában szembe találkozni a halottnak hizz jedivel. Egy jobb történet, szebb grafika, nagyobb játéktér, jobb űrcsaták, kidolgozottabb MI és megvan. Amúgy az SW minden játéka rókabőr, ha így nézzük. Már mindennek megvan a története, már csak részletekbe mennek bele, több ember szempontjából járjuk végig ugyanazt az időszakot. Battle Front-ból is végtelen mennyiségűt lehet hozzátenni, mindig másik oldalról nézve a dolgokat, másik főszereplővel, már járművekkel, ráadásul többel, több bolygóval stb...A klón háború-tól a lázadásig számos történetet lehet Battlefield-esíteni.
71.
71.
Mortician
azt nem értem miért vár mindenki BF3at... az a játék a 2. résszel teljes lett mit rakhatnának még bele? benne van minden frakció, járművek, egységek, térképek is vannak bőven, max grafikailag tudnák szerintem tuningolni azt a játékot
69.
69.
petimanus
76: Vidd végig dark endinggel és costumesban benne lesz a darkendinges kinézet.
68.
68.
Neo1989
ahogy látom ebbe csak az a kűlőnbőzik a konzolos verziotól h a karakter kapott 1 álarcot amit egyépként a konzolos verzió utolosó átvezetőjébe lehetet látni .

de a lényeg h lesz pc tőkmindegy milyen a karakter :)
67.
67.
Tomie7
Hát én már majd beszarok annyira kéne!
66.
66.
Kocsis92
neeem tuti nem a 3. kotor lesz az... ez egy teljesen más szál ha minden igaz. A bejelentésnek örülök, volt egy hétvégényi szerencsém játszani a game-val de bánom hogy nem sikerült kijátszani :( viszont utálom a lucasartsot, hogy kétszer eljátszotta velem a naagy bejelentést, én kétszer álltam be a battlefront3ra és a repcom2-re és kétszer keleltt koppannom...
65.
65.
Macifasz
72: Azzal teljes mértékben egyet értek, hogy egy Star Wars univerzumban játszodo MMO már nagyon kellett a piacra de könyörgöm...ne ezzel akarják egyben a Kotor 3-at is a pofánkba baszni! Elnézést a trágár kifejezésért, és ez most tényleg nem az MMO ellen szól, hiszen mint mondottam...már nagyon kellett a piacra, de a BioWare csináljon nekünk egy NEM MMO Kotor 3-at. Ha már az első részt nem ebben a stílusban csinálták, akkor a harmadik és egyben záró(?) epizóddal se kéne ezt tenni. Persze lehet, hogy ennek az MMO-nak a single része nem a hivatalos Kotor 3 lesz, de nem te vagy az első akitől ezt hallottam, így kicsit parázok és egyben nem örülök. Huh bocs a sok ömlengésért.

Szóval legyen ez az MMO, de legyen külön Kotor 3 is...majd valamikor.
64.
64.
petimanus
71: Az mmo alapjában egy jó ötlet ÜZLETILEG! Szerencsére a bioware készíti, így a játékmenet és a történetek is minőségiek lesznek. A grafika magyarázata: ez a rajzfilmes grafika könyebben belefér egy mmo-ba és mmo-hoz képest szerintem szép, csak furcsa. Meg kell majd szokni. Betehettek volna mondjuk egy Unreal Engine 3-at, de az jelentősen dobott volna a rendszerigényen. Sokan hálásak lesznek azért, hogy ilyen motort használnak és nem egy nagyobb igényű UE3-at, vagy egy WoW-hoz hasonló valamit. Az tuti, hogy ehez a rajzfilmes kinézethez nagyon hozzá kell szokni, mert nagyon...érdekes. De hát a Clone Wars tv sorozat is érdekesen néz ki, mégis sikeres lett.

Nah én is elnézést kérek az off-okért.
63.
63.
Macifasz
69: Ennek viszont nem örülök!:-(( Zárják le normálisan a trilógiát egy név szerint is Kotor 3-al, és ne csűrjék-csavarják meg a dolgot ezzel az MMORPG cuccal még akkor se, ha lesz benne offline-os single player. Ami így bele gondolva annyira nem is rossz ötlet, de ha azt veszem alapul, hogy a grafika még az első Kotorénál is csúnyább, akkor már nem igazán tűnik jó ötletnek. Főleg úgy, hogy ez még csak egy pletyka.

Szóval én azt mondom, hogy egy normális Kotor 3-at adjanak a népet, ne ezt a kavarást dugják az orrunk alá.:S

De elnézést a sok off-ért, ez most a The Force Unleashed PC verziójának a híre, szóval VÁRJUK!!!!:-)
62.
62.
Optimus Prime
Republic Commando 2 Unreal 3-mal, meg Jedi Knight 4 Doom 3... id Tech4 motorral klasszak lennének. :)
61.
61.
petimanus
67: Kotor 3=SW TOR

Aki nem épp mmo-zni akar majd annak ott is olyan története lesz, hogy simán elmegy Kotor 3-nak. Egyébként azt mondta egyszer Lucasarts, hogy ténylegesen ezt szánják a Kotor sorozat következő részének. Ezt összeadva egy pár oldal pletykáival, melyszerint aki nem akarja fizetni a havidíjat, vagy milyen fizetőrendszer lesz, annak ott lesz egy single player mod is, melyen offline-ban lehet majd játszani. Legalábbis a PLETYKA szerint, ismétlem az EGYÁLTALÁNNEMBIZTOSTALÁLGATÁS szerint ilyen lehetőség is lenne, aminek jómagam örülnék és egyáltalán nem tartanám hülyeségnek...Mondjuk így egyből a torrentelők prédája lenne.
60.
60.
BADTrane
Én örülök a PC-s verzionak ^^



66: Jedi Knight 3 már van ^^ És jah folytathatnák az Republic Commando-t, igaz most biza UE3 dübörögne alatta.





59.
59.
Macifasz
66: Én még egy Kotor 3-at is szeretnék, ugyanis ez az Old Republicos MMORPG nem csigázott fel. Szóval KOTOR 3-AT A NÉPNEK!!!! De amíg az nincs, addig a TFU is megteszi!:-D
58.
58.
kreepmastah
jupppíííí:D



Republic Commando 2-őt, Jedi Knight 3-at akarok még:D
57.
57.
Stack
Éppen itt volt az ideje.
56.
56.
Macifasz
62: Még ma hajnalban fölmentem a TFU honlapjára, ahol szó van a Sith Editionról, és ott említik a PC-seket a Playstation 3 és az XBox mellett...szóval kicsit megnyugodtam:-)
55.
55.
AlexanderHUN
62: republic comando 2 ? :O
54.
54.
petimanus
Én is azt remélem, hogy csak pletyka, mert Lucasarts azt mondta, hogy valami nagy bejelentenivalójuk lesz és nem passzolna a képbe, ha mégsem a TFU PC verziója lenne. Bár azt is figyelembe kell venni, hogy a Lucasarts korábban többször is kijelentette, hogy nem készítenek PC-s verziót. Reméljük, hogy nem ez az Ultimate Sith Edition DLC az a nagy bejelentés, hanem vagy a PC-s verzió és/vagy Battlefront III vagy valami egyéb jó dolog.
53.
53.
Macifasz
"59 Nem is tudom, hogy hol olvastam, de állítólag a Lucasarts cáfolta a híreket :S "



Akkor miért jelentették be a Comic-Con 2009-en? Sztem csak pletyka, hogy cáfolták, legalább is NAGYON remélem! Felbaszna, ha még se jönne!:-((
52.
52.
petimanus
"Az elején a videónak az meg ki? Mert biztos hogy nem Dooku esetleg Anakin de még C3-PO sem.



Új lesz a főszereplő? Vagy mi?"

Galen Marek aka Starkiller, csak a sötét oldalas befejezés után, módosított páncélban Vaderesítve.
51.
51.
petimanus
Nem is tudom, hogy hol olvastam, de állítólag a Lucasarts cáfolta a híreket :S
50.
50.
Histikirly
na végre, már majdnem feladtam
49.
49.
Horus 13
Végre a királyfifrizurás Luke gyereknek is belehet varrni a pofáját.
48.
48.
Aramisz93
Az elején a videónak az meg ki? Mert biztos hogy nem Dooku esetleg Anakin de még C3-PO sem.



Új lesz a főszereplő? Vagy mi?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...