Comic-Con 2009: Újabb Halo-érdekességek

  • Írta: fojesz
  • 2009. július 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A Halo: Reach lehet az utolsó Bungie által fejlesztett Halo, amely ráadásul Natal-támogatást is kaphat, Peter Jackson pedig bejelentette, hogy nem készül el a Halo Chronicles.
A Halo: Reach lehet az utolsó Bungie által fejlesztett Halo, amely ráadásul Natal-támogatást is kaphat, Peter Jackson pedig bejelentette, hogy nem készül el a Halo Chronicles.



Lars Bakken vezető dizájner szerint 2010. után is lesz Halo, csak éppen nem a Bungie fogja fejleszteni a további részeket - a sorozat sorsa azután a Microsofton fog múlni. A csapat jelenleg két projekten dolgozik, az ODST még idén, a Reach pedig várhatóan jövőre fog megjelenni. Utóbbiról még mindig nem sokat tudni; a dizájner annyit árult el mindössze, hogy talán Natal-támogatást kap majd a projekt. Bakken elmondta, hogy az új technológia nagyon érdekesnek tűnik, de egyelőre nem tudják, hogyan alkalmazzák a Halo esetében.



Végül szomorú hír, hogy Peter Jackson filmrendező is megerősítette: nem készül el a felügyelete alatt fejlesztett Halo Chronicles. A 2006-ban bemutatott projekt epizódokban mesélte el volna a Halo-film eseményeit, amely a mozi nélkül - Jackson elmondása szerint - értelmét veszítette.
7.
7.
Batri
6: énis az miatt fogok^^ úgyvolt hogy már most nyáron...de nemjött össze sajnos
6.
6.
bzsp
4: én speciel a halo miatt vettem boxot:D
5.
5.
Giga0509
4:nem fogod megbánni :D
4.
4.
Optimus Prime
Ha valaha is konzolt veszek akkor az már tuti egy Xbox360 lesz a Halo széria miatt. Mert az 1 megvan, a kettőt is tervezem - bár Vista híján bűvészkedés lesz - de a 3 és ODST tuti nem jön PC-re. :(
3.
3.
Oliver S96
ez olyan (legalábbis hasonló) mintha a GTA következő részét az EA vagy valami más cég kezdené fejleszteni... :( viszont az jjó hogy lesz még HALO :D
2.
2.
bzsp
hát király, h lesz még halo:D, az viszont nem, h nem a bungie csinálja:(

pedig megérdemelnék....
1.
1.
megalonagyix
-Microsofton fog múlni :P



tehát:

-PC-re és PS-re semmiképp nem jön

-Handheldre se

(mondjuk PC-re nem tudom miért nem, azt mondták hogy mekkora játékok fognak jönni a Win7-re hát, ahhoz képest az MS mindent az X360-ra visz)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...