Írót találtak az ötödik Alien mozihoz

  • Írta: billadama
  • 2009. augusztus 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Mióta kiderült, hogy mégis lesz Alien 5, azóta várjuk, vajon ki lesz az, aki egy remek sztorival előállva megérdemli majd a forgatókönyvírói széket. Most lehull a lepel.
Mióta kiderült, hogy mégis lesz Alien 5, azóta várjuk, vajon ki lesz az, aki egy remek sztorival előállva megérdemli majd a forgatókönyvírói széket. Most lehull a lepel.


Azt már tudni, hogy Ridley Scott újra kezébe veszi a rendezői stafétabotot, most pedig kiderült, hogy az író meg Jon Spaihts lesz. Állítólag olyan jó sztorit adott elő a stúdiónak, hogy egyből megkapta az állást. Sajnos üröm az örömben, hogy az ötödik rész a mostanában oly divatos előzmény film lesz. Ripley hadnagyra tehát  kevés esély van, viszont az idegenekről talán többet megtudunk majd.
14.
14.
caleb007
Egyébként egyáltalán nem új ötlet az Alien előzményeinek a kitalálása, ugyanis ez már megtörtént 2007-ben az Acéltojás című regényben. Az a könyv nekem kimaradt, de kommentek alapján a többihez képest nem jó. Remélem nem azt filmesítik meg.
13.
13.
kriszdrum
Hát nem tom ???????????? Tényleg nem lesz valami jó ha előzményeket dolgoz fel. Ha eddig nem volt ilyen s nem tudtunk semmit az alienek-ről akkor ezután sem kell sztem. De ha előállnak valami kemény brutális überklónozáselcseszésről az nekem még tetszene is.
11.
11.
annyira gagyi ez az előzmény dolog hogy nagyon.

az alapanyag nagyon korrekt, nem kell minden rejtélyt megmagyarázni - ha eddig elfogadták az emberek akkor eztán sem fog fájni nekik. simán lehetne egy új trilogiát is csinálni akár belőle, nem egy gyökér előzményt. faszok.

ettől még várom, de erősek a kétségeim, hiába manapság már minden csak pusztul.
10.
10.
wildláma
10: remélem arra az idegenre vog épülni a sztori, és azt is remélem nem csak annyi lesz hogy "egy elhibázott kutatás eredménye" az Alien faj.
9.
9.
kbence07
Remélem jó lesz ez a film. Bírom az Alien filmeket, úgyhogy ezt nagy bizakodással várom.
8.
8.
I
Engem a halott óriás története érdekelne, aki abba a teleszkópba vagy mibe nézett bele. Egy akkora embert hogy tudott egy olyan kis dög megölni. Gondolom hozzáképest elég kicsi lyukat üthetett kimászás közben az alien, mintha hasba lőtték volna. :)
7.
7.
Giga0509
Az beb*szna ha az avp alap történetét használná fel,és ebbe az 5. részbe arról lenne szó h a predatorok "rakták" oda a tojásokat,vagy vmi ilyesmi :D nem lenne rossz,de inkább maradjon Alien az Alien :D
5.
5.
felegyi
Kicsit hasonló a Predator 3-hoz, ami a Ragadozók otthonába kalauzol el minket...
4.
4.
megalonagyix
4# Akkor itt jöhet közbe a faszi aki irta a sztorit.. Kiváncsi vagyok mit álmodott meg.
3.
3.
wildláma
végülis várható volt egy előzményes film mert ugye mindenki tudja ,hogy az 1. ben mekkora rejtély volt amikor megtalálták a tojásokat
2.
2.
megalonagyix
Ripley :( Remélem valami tökös négert betesznek, mint Apone a 2-ben. Sajnos azok mindig meghalnak :D Kiváncsi vagyok milyen sztorival állt elő, bár ez érdekel a legkevésbé. Jajj, de várom..
1.
1.
Giga0509
Faszaaaa :D pont nemrég néztem meg 1-4-ig :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...