Aliens: Colonial Marines

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U

FPS
Kiadó: Sega, Fejlesztő: Gearbox Software
Ripley, minden földönkívüli gyilkos nagymamája visszatér! Kedvenc sci-fi horror klasszikusunk, az Alien újjászületett végre egy izgalmas FPs formájában!
Értékelés: 8.0

Távozik Randy Pitchford a Gearbox Software éléről

Huszonkét év után lemond elnöki pozíciójáról Randy Pitchford a Gearbox Software-nél. A Gearbox játékrészlegét Steve Jonesra hagyja, míg ő a televíziós és filmes divízióra koncentrál inkább.

Az Embracer Group megvette a Gearboxot

Eddigi legnagyobb vásárlását jelentette be az Embracer Group a Gearbox Entertainment megszerzésével. A Borderlands-szériáról ismert stúdió a cégcsoport hetedik nagy divíziója lesz, többek közt a THQ Nordic és a Saber mellett.

Nyakunkon a nemzetközi Alien-nap

Ugyan a következő Alien-film megjelenése még kicsit odébb van, de a rajongók már most áprilisban is dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a héten rendezik meg a nemzetközi Alien-napot.

Aliens: Colonial Marines - a modderek rendbe teszik

Lelkes rajongók egy csoportja úgy döntött, ők maguk váltják be a Gearbox korábbi hangzatos ígéreteit, és teljesen gatyába rázzák a játékipar egyik legnagyobb csalódását, az Aliens: Colonial Marinest.

A jó, a rossz és a csúf

Újabb héten vagyunk túl, ideje jutalmaznunk az elmúlt napok hírtermését. Kiválasztottuk a legjobb, a legrosszabb és a legcikibb történéseket, nem meglepő módon a The Order: 1886 itt is főszerepet kapott.

Neill Blomkamp Alien-filmet csinál

Habár decemberben még úgy tűnt, hogy nem lesz semmi Neill Blomkamp titkos Alien-projektjéből, az úriember a minap jó hírrel örvendeztette meg a rajongókat: Chappie-t hamarosan xenomorfokra váltja!

Brit toplista: még mindig csak a FIFA

Befutott a legfrissebb brit toplista, meglepetésből viszont nincs túl sok: még mindig vezet a FIFA 14, és új megjelenések híján az élbolyt sem forgatta fel semmi, szinte minden maradt a régiben.

2013 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

Egyetlen összefoglalóval vagyunk még adósak, és ez a tavalyi év legolvasottabb GK-s cikkeinek listája. A jó hír, hogy itt már viszonylag kevés next-gen témájú anyag pörgött, a főszerepet természetesen a tesztek kapták.

Frissítve: De mi az az Alien: Isolation?

Minden bizonnyal egy új Alien-játék címe az az elnevezés, amit a Twentieth Century Fox védetett le nemrégiben. Egyelőre egy tippünk van: ez lehet a The Creative Assembly-féle adaptáció.

Aliens: Colonial Marines - holnap jön a DLC

A Sega és a Gearbox bejelentette, hogy holnap érkezik az Aliens: Colonial Marines utolsó DLC-je, a Stasis Interrupted. A single-t bővítő csomagban kiderül, hogy mi történt Hicksszel. Várjuk már?

Single DLC-t kap az Aliens: Colonial Marines

Hivatalosan ugyan még nem jelentették be, de gyakorlatilag biztosra vehető, hogy single player DLC-t kap az Aliens: Colonial Marines. A season pass ütemezése szerint ez lesz az utolsó.

Jól fogyott az Aliens: Colonial Marines

Noha úgy hírlik, hogy a fejlesztőcsapat tönkrement benne, az Aliens: Colonial Marines volt a Sega egyik legkeresettebb játéka az elmúlt pénzügyi évben. Csak az új Sonic & All-Stars Racing előzte meg.

Becsődölt az Aliens: Colonia Marines fejlesztője

Mármint nem a Gearbox, hanem a TimeGate Studios. A csődeljárás dokumentumai szerint a csapat az Epic Gamesnek, korábbi kiadójának, a SouthPeaknek, sőt még a helyi pizzériának is tartozik.

Perlik a Segát az Aliens: Colonial Marines miatt

És természetesen a Gearboxot is. A vád szerint a Colonial Marines készítői megtévesztették a játékosokat a program előzetes demóival, miközben nyilvánvalóan tudták, hogy a játék nem néz ki olyan jól, mint a demókon.

Aliens: Colonial Marines - törölték a Wii U-verziót

A Sega hivatalosan is megerősítette, hogy leállították az Aliens: Colonial Marines Wii U-s változatának fejlesztését. A döntés az eredeti kiadások fogadtatása fényében aligha meglepő.

Ismét csúszik a Wii U-s Aliens: Colonial Marines

Az eredetileg márciusra datált megjelenést már elfelejthetjük, ám mindeddig egyetlen hivatalos közleményt sem adott ki a Sega a halasztást illetően. Csak egy félmondatra futotta, ami nem sok jóval kecsegtet.

Megtévesztőek voltak az Aliens: CM trailerei

Az Aliens: Colonial Marines kiadója, a Sega elismerte, hogy megtévesztőek voltak a játék előzetes videói. A brit reklámhatóság nyomására visszamenőlegesen minden kiadott traileren helyreigazítást közölnek.

Aliens: Colonial Marines - számít a patch?

A VideoGamer-féle videó, ami az Aliens: Colonial Marines felturbózott demóját és a kész játékot hasonlította össze, zajos sikert aratott, most pedig itt a folytatás: a patch utáni változások is górcső alá kerültek.

4 gigás patch érkezett a PC-s Colonial Marineshez

Hatalmas javítás érkezett az Aliens: Colonial Marines számítógépes változatához, ebben olyan változtatások is vannak már, amiket a konzolos verziók még nem kaptak meg. A patch a Steamen keresztül érhető el.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a PlayON válaszol!

Aliens, Assassin's Creed, Far Cry 3, Watch Dogs, Metal Gear Rising, The Witcher. Csak néhány játék, amit a PlayON ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!