Új móddal fog bővülni a Dawn of War II

Link másolása
A nemrég megjelent There Is Only War update után most egy új móddal fog bővülni a WarHammer 40,000:Dawn of War II véres és harcokkal teli világa!
A nemrég megjelent There Is Only War update után most egy új móddal fog bővülni a WarHammer 40,000:Dawn of War II véres és harcokkal teli világa!

A The Last Stand nevet viselő update egy új módot fog magával hozni, ami nagyban különbözni fog az eddig a tapasztalt multiplayer és singleplayer élménytől. A gyors ütemű multiplayer helyett most egy árkád-szerű kooperatív módot fogunk kapni, amiben társainkkal kell majd küzdenünk, és ahol a fejlesztők szerint "senki nem fogja vesztesnek érezni magát.". A legtöbb felhasználó a Call of Duty: World At War zombi módjához tudná hasonlítani a bejelentett újítást. A leleplezés az idei Penny Arcade Expo-n fog megtörténni, ahol a fejlesztők bővebben nyilatkozni fognak a fejlesztés közben felbukkanó akadályok áthidalásáról is, nem lesz érdemes kihagyni! Az időközben népszerűvé vált világ építőnek hála, rengeteg új pálya látta meg a nap fényét, ezért a Relic felajánlotta, hogy a legjobb térképeket saját hivatalos oldalukon is ki fogják állítani: így született meg az első Dawn of War II pályacsomag. A csomagban az idáig legjobb 27 térkép kapott helyet, és több csomag is várható még idén. A 84 megás csomag egy egyszerű telepítővel jön, ami megkönnyíti az alkalmazást, és a FileFront oldaláról lehet elérni.

2.
2.
Dcrysis02
1:Ez is jó ám! :)

Co-op-ban az egyik haveroddal a legnehezebb fokozaton! Még jönnek DLC-k is, úgyhogy egy darabig el leszünk látva.

Nagyon igyekeznek a fejlesztők, folyton javítgatnak és csinálnak új tartalmat. megérdemlik a jó eladásokat.
1.
1.
Iwashi
Én még mindig sajnálom, hogy a játék nem a jó öreg RTS elemeket tartalmazza, mint elődje. Pedig milyen jó volt az.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...